Fullsatt Høyenhall bydde på show

VMG tok selvfølgelig turen til årets enn sålenge kanskje mest spennende kamp før oppgjøret. Kampen starter også i et forrykende tempo! Begge lag ser ut å ha fått klar beskjed om prøve spille i høyest mulig tempo. Sveiva starter best og kommer til flest farlige sjanser. Med en liten blanding uflaks, dårlig presisjon i siste sekundet og en go Østergren klarer de ikke å sette ballen i mål. Tunet bruker lang tid før man kommer til sin første farlige sjanse, men når den vel kommer så kommer den ikke alene. Man fyller på med hele laget og bakerste mann står nesten oppe i sveiva målet! Men ikke heller Tunet klarer å få ballen i mål. Ole mossin drar på seg 2 minutter for hardt spill og Sveiva eier ballen i hele overtallet men den farlige avslutningen kommer aldri. Første periode ender 0-0 og begge lag for kreditert 6 skudd på mål.

Periode 2

Vi kommer jo fra en bra periode som inneholdt omtrent alt uten mål, men nå skulle de komme! Det er tunet med sin kaptein i spissen som starter med å assistere Hoff Eriksen. Så er det også Tunet som setter 2-0. Tunet starter i et litt høyere tempo og det er ikke ufortjent… Men det var kanskje det sveiva trengte? For nå begynner dem å spille så bra som vi vet dem kan! Reduseringen kommer bare sekunder etter målet til Tunet og kvitteringen lar seg ikke vente på den heller. Etter 6:25 i andre er det 2-2. Kampen veier nå litt mer frem og tilbake uten de superstore sjansene. Spillerne er nok litt slitne etter det ekstremt høye tempo som har blitt holdt. Helt på tampen får tunet en 2 minutter for obstruksjon. Muligens litt billig da det smeller hele tiden her ute, tar man den kunne man tatt mange flere som dere kan se på Twitter. Men sveiva skal nå starte tredje periode med en mann mer.

Periode 3

Det ble en siste periode med mye rot frem og tilbake. Men det hele startet med et PP mål fra Sveiva gjennom bakke etter bare 19 sekunder. Man har på en måte kampen der man vil ha den men tunet jobber seg tilbake. Dem kommer opp i 3-4. Sveiva vil annerledes og setter 3-5. Når har dem vel vunnet tenker mange. Men neida, nå er vi stresset og man ryker på utvisninger. I PP kommer wallin sitt skudd til å bli avgjørende, for de to sjansene han får tar han vare på. Med fem minutter igjen av kampen står det plutselig 5-5 på tavla. Dette holder seg hele veien inn i mål og vi skal se på straffer. Det ser ut til at begge lag burde øve litt mer på dette for etter de første 8:e straffene er ingen i nærheten. Men Big Mac som vært steike heit i dagens oppgjør setter elegant sveivas siste straffe. Alt henger nå på ole martin som til slutt setter den i stangen. Sveiva vinner og Anton er fortsatt ubeseiret etter full tid!! 

← Damekampene denne helgen Uttak kvinnelandslaget til landslagssamling →