Full runde denne helgen og vi har fire kamper denne lørdagen.

Harstad – Slevik

Kommer vel ikke som en særlig stor overraskelse at Slevik forventes kunne vinne denne kampen med bind for øynene. Tipper på at oddsen blir 1,01 på Slevik. Harstad er gode på hjemmebane men de har dessverre ikke en eneste liten sjanse denne lørdagen

VMG tipper 1-18

Sandnes –  Nor92

Hjemmelaget har tatt noen viktige poeng hjemme og det kommer de nok fortsette med. Nor 92 sliter som aldri før og klarer ikke særlig mye om dagen. Sandnes fikk det tøft borte mot Fredrikstad men det fikk Nor 92 også. Selv om denne kampen er ganske jevn på papiret tror jeg at Sandnes blir litt for bra på hjemmebane.

VMG tipper 8-5

Grei – Akerselva

Grei har som de fleste nå vet ordnet seg med snapchat og instagram under navnet Sirkus Grei. Kan vel ikke si at de bydd på så mye show men et par seiere har de jo så langt under sesongen. De trenger stadig flere poeng for å komme innpå toppen som begynner å dra ifra dem. IKA har spilt bra siste tiden selv om det ble tap borte mot Slevik nå på onsdagen. Det blir ofte målfest når IKA er på besøk i Apalløkka, og det smeller i alle dueller.

VMG tipper 8-12

Gjelleråsen – Greåker

Kanskje helgens mest spennende kamp. Gif som startet så bra har nå to tap i ryggen. Greåker har vunnet alle sine og ligger på en andreplass med like mange poeng som Tunet. Willy er jo mer rutinert enn hele GIF til sammen… Får se hvordan dem takler dette.

VMG tipper 6-9

← Gjelleråsen – Sagene, begge lag trenger tre poeng Petter best peiling på damenes Eliteserie →