Full Hawaii i Grorud når Tunet går opp i serieledelse..

Vmg er forsinket grunnet et dopingtest i Kringsjå og kommer inn i hallen når det står 5-5 på tavla. Tunet har vist nok vært i ledelse større deler av kampen og det sto 2-5 før Grei kom tilbake. Etter at vi entrer hallen får vi vel si at kvaliteten på innebandyen ikke helt håller eliteserie standard. Har nok aldri sett så dråplig keeperspill før… Tunet prøver å bytte keeper etter halve kampen men det hjelper lite… 
Grei står i sitt W og har egentlig OK kontroll på tunet. De satser på spilloverganger og det fungerer bra. De setter kontring på kontring og er stadig i ledelse. Men når de ikke setter sine kontringer bryter tunet ballen og da er dem livsfarlige. Det bølger så mye frem og tilbake så man klarer nesten ikke å følge med. 
Grei tar ledelsen med 11-9 når det er ti minutter igjen. Så tar HOFFERN ballen på egen halvdel, løper opp lengs vant og setter den lett til venstre over beinet på Grei keeperen. Vi tror lenge at det skal holde kampen ut men med 19 sekunder igjen av kampen prøver seg Hoff på enda et skudd. Heldigvis for tunet bommer han litt på ballen og det blir i stedet en perfekt pass til Mossin som står alene ved andre stolpen. Det er utlignet… Publikum er klare for straffer og stemningen er god i apalløkka. Så med 7 sekunder igjen slår Greis venstrebekk en elendig pass som tunet bryter. Mossin får ballen lengs høyre vant og løper rundt sin forsvarer. I midten der han alltid står finner vi Ole Martin Skau. Han ser litt svimmel ut etter alt Hawaii spill men han holder balansen og får ballen mot mål i sånn passe fart. Den går rett mot mål men overrasker keeper og han slår til ballen. Uheldigvis slår han den i eget mål og tunet vinner kampen i siste sekund bokstavlig talt. 

Dette er tredje kampen denne sesongen som Grei mister poeng siste sekunden… Synd for dem for i dag fortjente de faktisk poeng.
  
  
  
   

 
 

  

← Tre kamper i herrer elite søndag 30 gode minutter holdt for to poeng til IKA mot Slevik →