Fremmer eller hemmer forbundet sporten vår?

Det er vel kanskje en litt røff rubrikk å komme med men regner med at flere klikker seg inn og leser saken da.

Jeg fikk et tips som en sak som jeg vil skal komme ut i lyset.

Før sesongen startet så var det en avis som viste interesse ovenfor innebandyn som ble spilt i Greåker. Sarpsborg Arbeiderblad spurte Greåker om man ikke kunne få sende lagets hjemmekamper på deres nett TV. Greåker syntes at dette hørtes ut som en god ide og ønsket selvfølgelig hjelp med saken.

SA tok kontakt med forbundet som har alle rettigheter men fikk brått avslag. Årsaken skal være at SA hadde muligheter å sette opp kampen bak en betalingsmur sier det anonyme tipset.

Vi i VMG elsker vår sport og vi startet denne siden nettopp for at vi ønsker å skape mer interesse for det vi driver med. Når vi hører at andre også vil gjøre noe positivt men ikke for lov av vårt eget forbund så begynner man jo å lure.

Uten å ha alle fakta på bordet vil jeg ikke dømme noen som helst men stemmer bare halvparten av dette som har kommet ned i tipspostkassen så blir jeg litt lei.

 

Er det noen mer som har hørt om denne saken eller vært med om noe lignende så ønsker vi at dere tar kontakt. tips@veienmotguld.com kan brukes eller send noe på messenger til Lasse Sundell.

← Svenskene viser vei I dag kan Greåker og Sveiva sikre seg finaleplass →