Fredrikstad overrasket Tunet men orket ikke helt i mål

Bare minutter før dommerne skal blåse igang eliteseriens første kamp får jeg tyn for at jeg tippet Fredrikstad nest sist i serien. Når jeg åpner dørene inn til Høyenhallen må jeg si at jeg blir litt overrasket over antallet spillere som varmer opp for nettopp bortelaget. Det ser ju ut til å være nesten full tropp? Et gledelig syn for en innebandy elsker. De har tatt med seg flere unge spillere og i mål har de satt en ung gutt som jeg synes gjør en meget god jobb i kassen. Det lover godt for Fredrikstad.

Det er Tunet som åpner best og har det meste av ballen. Likevel kommer Fredrikstad på flere kontringer og Østergren får virkelig prøvd seg i målet. Han gjør flere gode redninger og er vel litt heldig samtidig. Men det holder og Tunet leder 3-0 etter første.

Andre periode ser ut litt som 1.e verdenskrig. Tunet graver seg ned å fyrer av skuddsalve på skuddsalve men ingenting kommer helt frem til mål, Fredrikstad prøver seg på et å annet rykk og det er faktiskt dem som vinner andre periode 1-2 og de ser ut til å kunne bli kamp i siste periode.

Men har tar orken slutt og i siste periode har Fredrikstad bare 1 skudd på mål. Tunet vinner fortjent selv om man er langt ifra det nivå man var på for noen måneder siden.

Det som var trist var vel at vi ikke fikk se Frode skiftet og klar for spill, at 9 av 10 skudd fra Tunet går i dekkende spiller og at tempo var ganska lavt. Det positive må være at Fredrikstad jobber på veldig bra gjennom kampen og at de ser ut til å ha en langt større tropp en i fjor.

← Vi er i gang og i dag er det fem kamper i eliteserien! Petter Alexandersen tipper dameeliten →