Fredrikstad – Nor 92 i kveld

Begge lag står i dag på 0 poeng men Nor 92 har da spilt en kamp mer enn Fredrikstad som hadde Greåker i første kampen. Nor 92 har ikke hatt den letteste starten da de spilt mot både gull og sølv vinnerne fra forrige sessong. Det kan vel egentlig bare klasses som den tøffeste starten mulig og det er nok ingen som forventet at de skulle stå med noen poeng til nå.

Fredrikstad og Nor 92 spilte mot hverandre sist i sessongen 13/14 da i første divisjon. Da ble det 6-6 i Fredrikstad og i Drammen ble det 8-7 noe som også gjorde at det var Nor 92 som rykket opp det året. Regner med at Fredrikstad på hjemmebane er ganske revansjelystne etter den sesongen.

Det er mange som har tippet Nor 92 over Fredrikstad på tabellen dette året så det er nok de som har den største pressen på seg, men jeg tror at Fredrikstad går steinhardt for seier i dag.
Vi vet at etter denne kampen så står i hvertfall ikke begge lag lenger på 0 poeng. Lagene trenger absolutt poeng for å ikke dette av for tidlig i sesongen og dette kommer til å bli et veldig spennende oppgjør.

VMG tipper på 6-7.

← Champions Cup 2015 Greåker tok med seg ekstrapoengen til Østfold →