Fra en katastrofal skade til SSL

I 2017 krabbet Fredrik Nilsen over vantet med brudd i leggen etter et sammenstøt med en IK Akerselva spiller. Det er kanskje noe av det værste jeg har sett av en skade og jeg må ærlig si at jeg stod med gråten i halsen da vi stod over han og så hva vi kunne gjøre.

Kom tilbake

Fredrik Nilsen kom tilbake fra en skade som kunne vært slutten av hans karriere på innebandybanen til å få spille i SSL. Jeg må si at det varmer. Dette fortjener du så sykt Fredrik.

Pressemelding fra Hagunda

Hagunda har gjort det klart med den norske landslagsspilleren Frederik Nilsen. Frederik er en høy (1,94 cm), lovende høyrehendt skytter på 20 år som spiller venstre frem og kommer nærmest fra å spille i Tunet i den norske eliteserien.

Hvordan føles det å være klar for Hagunda?
– Det føles utrolig bra. Jeg gleder meg veldig til å møte teamet og se byen jeg vil bo i i fremtiden.

Hvordan blir det å flytte til Sverige og SSL?
– Det har vært et personlig mål i veldig lang tid å spille i Sverige. Det er ikke mange norske spillere som får sjansen til å spille i SSL, slik at Hagunda har trodd på meg og vil gi meg sjansen betyr utrolig mye.

Kan du beskrive deg selv som spiller?
– Jeg er en teknisk spiller som spiller med stort utvalg, jeg bruker 1,94 cm til min fordel.

Hva håper du å utvikle gjennom å flytte til Sverige?
– Målet mitt med å flytte til Sverige er å være så god som mulig. Uansett hvor mye jeg får spille, er målet alltid å utvikle mer og mer for hver dag som går.

Sportssjef Nikola Marincic sier følgende om det siste tilskuddet:

– Frederik er en spennende spiller med fortjeneste fra både U19- og A-landslag i Norge. Hans størrelse og fine teknikk kombinert med et godt skudd gjør ham utrolig interessant. Legg til det engasjementet for å bli en så god innebandyspiller som mulig, og det blir ekstremt spennende å følge ham de neste årene. Vi håper på en god utvikling med en annen type fysisk trening enn i Norge og at Frederik er en rettighetsskytter vi ser på som noe ekstra positivt.

← Norge deltar ikke i U19-VM for menn og kvinner 2021 Dalens kaptein med ny kontrakt – en stor jobb foran seg. →