Første runden i kvartsfinalene er spilt og alle favoritter vant…

I går ble de tre siste kampene spilt og det var kampen i Tindlundhallen som ble mest spennende. Det var meget jevnt lenge men Greåker tok seg til sist i kragen og kunne avslutte med stil. De vinner kamper med 7-5 men hadde full kontroll i tredje perioden. Sveiva er som kjent svake på bortebane og det gjorde at Greåker kunne vinne på en dårlig dag.

 

Tunet tok i mot GIF hjemme og kampen endte som forventet med hjemmeseier. Tunet hadde et skinnsykt høyt tempo fra start og satte meget høy press. Likevel vinner de ikke kampen i sitt etablerte angrepsspill men i de overgangene som Gif byr på. Man kan vel forvente at Tunet skal holde ball og spille rundt en del noe som de også gjør til tiden men nesten ingen av målene kommer i etablert angrepsspill. GIF velger å spille på marginalere og det gjør at dem mister for mye ball på midtbanen, da kontrer Tunet og det gjør dem bra. Derfor vinner dem kampen. Det var en kamp det smalt i alle nærkamper, Robin Norstrøm ble bland annet KO av Norman og var ute fra kampen i ca 20 minutter. Mossin løpte inn i en hard Gif spiller og brakk nesen men fortsatte likevel hele kampen. Kampen sluttet 6-2

 

Slevik tok i mot Sarp hjemme til oddsen 1,04 på hjemmeseier. Det så en stund ut som om Sarp skulle by opp til kamp men på stillingen 5-4 setter Slevik opp tempo og da følger ikke Sarp med lenger. Slevik vinner til slutt med 11-4.

← Siste runde og seriefinale for damene 20:e kjappe fra eliteseriens tv-stjerne →