Forbannelsen er brutt, høyoddserne vinner.

Akerselva – Tunet 5-4 (2-2,1-1,2-1)
En kamp med mye fart der bortelaget ble sett på som klare favoritter i følge de forskjellige spillebolagene. Tunet har aldri tapt en seriematch mot IKA før og man har gjort det bedre mot topplagene så det er vel kanskje ikke så rart. Men nå skulle noe skje, man kunne lukte det. IKA starter best og man tar ledelsen. Tunet svarer raskt og på to frislag fra hjørnet setter man både utligningen og ledelsesmålet. Spillet bølger litt frem å tilbake og perioden avsluttes med Hawaii. IKA utnytter det best og man utligner før pause. Kampen er jevn til nå og den ligger liksom å vipper. Andre periode har så vidt startet før Ager smeller opp ballen i krysset fra egen banehalvdel. Tempoet i kampet blir høyere og høyere utover i perioden og etter enda et frislag utligner Tunet til 3-3. IKA spiller på tre rekker men likevel ser man litt trøtte ut, Tunet som spiller på to har fortsatt ork i sine bein.
I tredje periode kan man se at det er et lag som har mer lyst å vinne enn det andre. IKA eier alt av ball og man trykker på over hele banen. Tunet må slå fra seg og man er veldig tilbakepresset. Men man skal dri glømme Tunet sine styrker og når de vel for sjansen er de dødelig effektive. Med sitt første skudd på mål denne perioden tar man ledelsen enda en gang. IKA kjører på og Tunet må bare stå i en kjøttmur for å ikke slippe ballen inn. IKA hjelper dem litt da både Ager og TED bommer på helt åpne mål etter bra spill. I stedet er det Mads Rognsjord som bare ser ut å bli bedre med årene som setter 4-4 målet iskalt over skulderen til Tunet keeper. IKA prøver å holde pressen nå men Tunet kommer litt tilbake i kampen. Men nå har Pekke fått nok og etter et bueløp på ca 20 meter sitter endelig ballen i det bortre hjørnet. Med femti sekunder igjen leder altså IKA kampen. Tunet setter på sine beste menn og prøver trykke på litt. Det fungerer også for nå får man noen skudd på mål. Man tar også ut keeper på slutten og prøver seg 6-5 men IKA står opp bra og ofrer seg for hverandre. Forbannelsen er nå brutt ok IKA vinner sin første seriekamp mot Tunet. I siste periode vinner man også skuddstatestikken med 17-5. Da hadde man også 30 skudd utenfor eller i dekkende Tunet bekker.
Kringsjåhallen
Tilskuere: 169
Mål Akerselva: Mattias Ager 2, Anton Eliasson, Mads Rongsjord, Per Christian Brath.
Mål Tunet: Fredrik Hoff Eriksen, Thomas Isaksen, Thomas Rognlien, Axel Wallin.
Utv.: Akerselva ingen, Tunet ingen.
Skudd: 37-18
Dommere: Lindgren/Ingebrigtsli

Greåker – Slevik 5-4 (1-1,1-0,2-3)(1-0) etter straffer
Greåker er alltid sterke på hjemmebane og enda en gang så klarer man å ta poeng fra rivalen, storebror ja kall dem hva du vil, Slevik på hjemmebane. Man spiller sitt eget spill og prøver ikke på noe man ikke kan. Torp viser som vanlig veien med et par mål og laget følger på. Man se faktisk ut til å vinne kampen og ta alle tre poeng men som så mange ganger før er Slevik sinnsykt sterke på slutten av matchene og de utligner til 4-4 med 8 sekunder igjen. På straffene setter man 2 hver før man bommer 2 hver. Siste og potensielt avgjørende bommer også Slevik på men det gjør ikke Jesper Persson og Greåker beholder 2 poeng og Slevik for 1. Det jevner ut toppen litt.