Før dagens kamp

Nor 92 hadde ikke den beste starten på sesongen. Det ble et tungt tap på bortebane i Østfold mot suverene Slevik. Greåker tok i mot Fredrikstad og de tok med seg 3 poeng hjem igjen.

Jeg regner med at Nor 92 kommer til å gjøre alt for å vise hjemme publikum at dette er året de skal til sluttspill. Nor 92 er sterke på hjemmbane, det ha vi sett flere ganger tidligere. De har alt å vinne da de er utregnet av de fleste før kampstart noe som jeg tror passer laget bra.

Greåker må reise tidlig for å rekke kampen som starter 19:00 i Solberghallen. Det er alltid litt kjipt med hverdagskamper når man må reise langt, og gjerne rett fra jobb. Greåker var et av de absolutt beste lagene i fjor og jeg tviler på at målsetningen er lavere dette året. I tillegg så har legenden kommet tilbake for fjerde eller femte gangen (Willy the kid) så Østfoldingene kommer nok ned med mye energi likevel.

Med hjelp fra publikum kan dette bli et jevnt oppgjør men jeg tror at Greåker drar det lengste strået og får med seg tre pinner hjem.

Vi kommer være på plass og «sende kampen live».

VMG tipper på sluttresultatet 6-9

← Dynamitt omgang 1 Når villdyret våkner…. →

2 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.