Flaut at de spiller her – Dag 6

Vi skal ikke akkurat prate for mye om hvor vi spiller når det gjelder anleggene vi har elitekamper på i Norge, men det er mange i pressen/ ledere fra de forskjellige landene som Sverige, Tjekkia, Finland, Norge som faktisk må rette en finger mot anleggene som brukes under dette VM.

Flaut


Vi sitter og ser Filippinene mot USA og det rettes kritiske blikk mot anlegget og at blandt annet Tjekkia måtte spille i hall 2. Tjekkia som har den største kontigenten med pressefolk var i harnisk. Vårt lag settes i en sånn hall når vi viser respekt mot de store nasjonene og setter deres kamper i de beste og største hallene. Det er egentlig litt rart å se. Med norske øyne så er ikke hallen så gal, men ja det er VM.

Kostnader

De nasjoner som er med i VM betaler 50.000kr for å spille VM. For de store nasjonene så er dette småpenger, for de små nasjonene så er dette et stort budsjett.

Knapt tribuneplass – uhverdig VM arena ifølge utenlandsk presse

Kvinne VM i Uppsala

Før Kvinne VM i Uppsala var det kritiske røster blandt de største profilene at det var flaut at alt skulle gå i en så liten hall. Den svenske pressen smiler når de snakker om dette. Det finske laget var negative til uppsala arena og så får vi presentert dette her i herre VM?Lite publikum

Billettprisene har også møtt protester. I en tid som dette så er prisene for dyre. Det var noen skoleklasser som var å så på noen kamper, men det har ikke vært mye publikum på kampene. Fra 2000 og frem til dette VM så må jeg desverre si at jeg forventet mer av arrangementet. Fra 2014 har nivået virkelig steget. Sverige 2014, Latvia 2016, Tsjekkia 2018 så har vi virkelig sett store evenemang med mye folk. Kvaliteten på hallene har vært meget bra. Er vi kanskje litt for bortskjemte, vet ikke. Men en hadde forventet litt mer.

Hovedarena er en fantastisk hall.

← Spielt in der NLA nach Neujahr Kamper Herre VM – dag 5 →