Fire kamper i herrer elite lørdag

Akerselva – Slevik

Forrige møte ble det jevnt men Slevik var sterke og med bra spill de siste 10 minuttene vant de til slutt kampen. Dette var uten herr Åhlberg som nå meldt om comeback i Østfoldslaget. Før han tok turen for litt innebandy i Sverige med gamle lagkompisen Hjalmarsson hadde han skrapt sammen 8 + 4 poeng. Dette er jo selvfølgelig veldig viktig for laget som ikke helt prestert som de gjort de fire siste årene. IKA har prestert mye bedre enn de noen gang gjort før men har nå tapt sine to siste kamper. Laget trenger en seier for å ha mulighet til å slåss om topp plasseringene dette året. Uten seier denne dagen blir nok avstanden for lang og da kommer det til å handle om 4:e plassen. Det sies at Slevik nå har fått tilbake nesten alle mann etter skader og stiller med sitt beste lag så langt denne sesongen. IKA har trent hardt i juleferien og med 5 økter i romjulen og nyttårshelgen er det mange sultne spillere som vil vinne denne kampen. Laget stiller med fullt mannskap denne kampen og både Pekka, Hansa, Nico og Mattsson ser utrolig sterke ut. Om det er en kamp du skal se denne helgen så bør det bli denne.

VMG tipper 9-8

Sarpsborg – Harstad

Sarpingene sleit sist de var på besøk i Harstad og vant kun med 2 mål. Men de har vært vesentlig bedre mot slutten nå enn hva de fikk til i starten. De skal vinne denne kampen og bør også gjøre dette. Sist Harstad var på besøk i sarp så ble det faktisk 3-3 men tviler på at sarp gir ifra seg noen poeng denne gangen. Harstad har fått mye juling i det siste selv om de var nærme mot Fredrikstad… Vi får se hvem som trent best og mest i juleoppholdet.

VMG tipper 7-3

Sandnes – Gjelleråsen

Sandnes har bare blitt bedre å bedre og de kjemper fortsatt som en sluttspillsplass. GIF har hatt det utrolig tungt etter kampen mot Greåker som ble avlyst. To store tap mot IKA og Grei før det ble enda et tap mot Sarp. Selv om det er et godt stykke ned til 8:e plassen så trenger GIF de poengene her. Sandnes er meget gode på hjemmebane og har gitt alle lag en tøff kamp der. De rir på en bølge nå som ser ut å kunne fortsette en stund.

VMG tipper 8-5

Grei – Tunet

Dette pleier alltid å bli morsomme kamper, mye Hawaii med fine individuelle prestasjoner. Kanskje ikke så morsom for en trener men for publikum er det en flott start på Lørdagskvelden. Jatko er i storform og det skrives i lokal media at t.o.m Karlstad kunne tenkte seg å snakke med ham hvis han skulle være interessert. For Tunet individualistene har det ikke gått like bra og verken Mossin, Wallin eller Ole Martin har funnet nettmaskene spesielt ofte i det siste. Mange av lagets profiler har jo vært å spilt med landslaget i romjulen mens Wallin og juniorene har fått trene fys. Om det er bra eller dårlig får vi vel ikke se før i morgen. Grei har vært meget gode i det siste og tatt viktige poeng. Vinner de i morgen er sjansene for å kunne ta en 4:e plass mye større enn om de skulle tape. Det gjør også at Greåker mest sannsynelig får en luke ned til andreplassen. Tunet så ikke sterke ut mot IKA og om partysvenskene fra Grei fylt på energidepotene i jul med litt mer enn alkohol kanskje dette er kvelden de vinner over Tunet.

VMG tipper 7-9

← 30 gode minutter holdt for to poeng til IKA mot Slevik Nytt år med nye muligheter… Paolo’s Corner S01E14 →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.