Fire kamper i herrenes eliteserie denne lørdagen

Fredrikstad – Slevik

En lite spennende kamp om jeg skal være helt ærlig. Selv om Fredrikstad fortsatt har litt å spille for så er laget alt for dårlig til at de skal ha mulighet til å vinne over Slevik sitt C-lag.

VMG tipper 4-15

 

Nor 92 – Harstad

Nor må vinne om de skal beholde plassen i eliteserien. Harstad må vinne om de skal sikre sin plass. Med andre ord, det er opplagt for en meget spennende og tøff kamp i Soelberghallen. Nor 92 har vært gode siste tiden og vært veldig nærme flere kamper på rad, de klarte å få med seg et poeng sist mot Gif, men det har også Harstad klart (på hjemmebane). Magefølelsen taler for Nor 92 som har et bedre lag på papiret. Får de stopp på Tomz kirmuzs så skal de vinne denne kampen.

VMG tipper 8-4

 

Akerselva – Sandnes

IKA har fortsatt en 3:e plass å spille for selv om det ikke ligger i egne hender siden tapet mot Sveiva. Greåker må tape mot både Tunet og Slevik som begge lag egentlig ikke har noe å spille for lenger. Sandnes er klare for eliteseriespill til neste år men det blir ikke sluttspill. Spørs om de kommer med fullt lag eller om mange av dem allerede er leie alle reisene. IKA hadde det ikke lett mot Sandnes på bortebane og stiller dem med fullt lag kan det bli en jevnt en stund. Men IKA skal vinne denne kampen.

VMG tipper 15-5

 

Sveiva – Gjelleråsen

Man blir jo aldri klok på noen av lagene. De kan vinne mot et topplag så plutselig spiller de uavgjort med jumboen. Sveiva har vel vært litt mer på rett spor men de har slitt på bortebane. Hjemme som de er denne dagen er de meget sterke og ved seier her vil de stå ubeseiret dette året på hjemmebane etter full tid (siste kampen er på bortebane).  Gif har vel egentlig ingenting å spille for, man vet at det blir Tunet i en kvartsfinale og den serien blir tøff uansett. De kan være smart å teste ut noen nye triks i boka eller la noen unggutter få prøve seg.

VMG tipper 10-3

← Sola tar 20:e på rappen Trond Vervik tar 20:e kjappe →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.