Fire kamper i herreeliten lørdag

Helgen er stappfull av innebandykamper for den interesserte. Hele syv kamper skal spilles på herresiden.

De tre første spilles i Oslo og vi starter i Apalløkka.

Grei – Sandnes spilles kl 14:00. Grei er soleklare favoritter da de er sterke på egen parkett og Sandnes har ikke tatt et eneste poeng på bortebane. Selv om Sandnes imponerte sist helg ser jeg ikke at dem skal klare ta poeng mot Grei. Grei har på en eller annen måte veldig lett for å spille bra mot ”dårlige lag”. De har mange dyktige individualister og sjansepasningene inn i midten settes ofte i mål av dem. Hvis de ikke velger å gå selv da. De har et bra PP der alle spillere truer motstanderen. Sandnes hadde 6 utvisninger i forrige kamp og blir det noe lignende her så kommer de til å tape.

VMG tipper 11-5

Sveiva – Harstad starter kl 14:00 i Rommen som vanlig. Sveiva ble utspilt av Gjelleråsen de første 20 minuttene i forrige kamp og det var nok til at dem tapte, Harstad kommer fra en deilig hjemmeseier mot Nor. Likevel er nok Sveiva et par, tre nummer for store og de for jobbe om de vil holde tallene nede.

VMG tipper 12-2

Akerselva – Gjelleråsen starter kl 15:00 i Kringsjå. Det var lengesiden IKA spilte en bra og jevn kamp mot GIF. I treningskampen før sesongen vant Gif ganske enkelt. 13/14 sesongen vant GIF begge kamper og IKA var aldri helt i nærheten. Nå har jo mange spillere gott fra nettopp Gif til IKA, vi snakker jo om Rognsjord, Hansa, Anton og Mattsson. Er det dette som kanskje tipper over vektskålen til IKA sin fordel? GIF har spilt meget bra til nå og kun tapt oppgjørene mot Tunet og Slevik. De tapte også poeng borte mot Harstad men det var nok på en veldig dårlig dag. Dette blir helt klart en kamp om 4:e plassen og en meget viktig plass når vi nærmer oss sluttspill i slutten av februar. Begge lag vil vinne og dette blir nok en av helgens beste kamper.

VMG tipper 8-7

Greåker – Slevik spilles av i Tindlundhallen kl 16:00. Kan vel ikke beskrives hvor viktig denne kampen er for begge lag. Greåker tok nettopp en imponerende seier over Tunet. Slevik tapte nettopp på sin egen hjemmebane mot samme lag. Nå vet vi jo at Tunet alltid hatt det litt tøft mot Greåker så det kanskje ikke er riktig måte å måle det på men vi gjør det likevel. Om Greåker skulle vinne den her så er de fortsatt med i striden om tabelltoppen og både dem og Tunet hekter av seg Slevik som da får en stykke opp til dem to. Vinner Slevik er de fortsatt helt med i toppen bare 1 poeng bak Tunet. Det er sjeldent at Slevik ikke er favoritter til en kamp men i dette oppgjøret tror jeg at Greåker får ta på seg favoritt mantelen.

VMG tipper 8-6

← Tre kamper i herreeliten søndag Torsdagskveld og enda et lokaloppgjør i herreeliten →