Fem kamper i eliteserien for herrer lørdag

Fredrikstad – IKA

Fredrikstad som står med en seier og den var mot Nor 92 kommer nok til å få det tøft mot IKA. IKA kommer fra seier mot Nor 92 og Sveiva forrige uke og vil nog gjøre alt for å fortsette denne seiers etappen. Fredrikstad bør nok heller spare på kraftene sånn at de tar viktige poeng i helgens andre kamp som er mot Sandnes.

VMG tipper 3-8

Slevik – Gjelleråsen

Begge lag har gjort det bra frem til nå men Gif tapte hjemme mot Tunet tirsdagen som var. Slevik har bare poengtap mot Sveiva da de tapte på straffer. Gif har altid spilt bra mot Slevik og vant første kamp i sluttspillet sist. Kan de vinne nå også? Kommer Åhlberg til å spille denne kampen? Det kan ha stor betydning for slutt resultet.

VMG tipper 8-5

Sveiva – Grei

Helgens vanskligste kamp å tippe resultetet i det er helt sikkert. Sveiva har spilt mye bra bandy i år men også tapt de jevne oppgjørene mot IKA og Greåker. Grei har omtrent bare tapt til nå men vant jo sist hjemme mot Nor 92. Sveiva – Grei er allti spennende kamper å se på så om det er en kamp dere skal se denne helgen så bør det bli denne. Det kommer til å smelle i alle dueller og det kommer garantert til å bli noen fine mål.

VMG tipper 8-8

Greåker – Sandnes

Ikke så mye å si om denne kampen. Greåker har vært veldig bra til nå i år og skal vinne denne kampen. Sandne er gode på hjemmebane men fikk mye juling sist de var på besøk.

VMG tipper 8-2

Tunet – Harstad

Harstad tok poeng mot GIF hjemme og var nærme mot Sarp. Men på bortebane blir det nok litt tøft for nordlendingene. Tunet har bare tapt 1 poeng i år og skal vinne denne kampen.

VMG tipper 14-1

← To kamper i dameeliten lørdag Paolo’s Corner del 6 →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.