Fem kamper i eliteserien for herrer i dag

Slevik – Sveiva kl 14:00

Siste de spilte kamp var det Sveiva som overrasket og hentet opp ledningen som Slevik hadde. Det ble til slutt avgjort på straffer der Sveiva satte sine tre men Slevik bommet på sine. Slevik leder nå for første gang i år tabellen men da på en kamp mer spilt enn Greåker. Sveiva snuser så vidt på 4:e plassen men har både Grei og Gif i hælene. Slevik er best hjemme, omtrent som Sveiva. Alltid tøft å ta turen til Gressvikhallen, det vet vi alle. Sveiva har ladet opp med julekalender på Instagram og det virker som om humøret er godt om dagen. Kanskje kan de overraske enda en gang?

VMG tipper 10-5

Harstad – Grei 14:00

Siste oppgjør vant Grei enkelt på hjemmebane, Harstad har slitt på alle sine bortekamper i år. Men på hjemmebane har de vært overraskende sterke. Grei spiller som best mot lag som ikke er like ballsikre som dem selv. Og de har vunnet stort mot alle lag på nedre halvdelen av tabellen.

VMG tipper 3-11

Sandnes – Fredrikstad 14:30

Fredrikstad vant relativt enkelt hjemme sist men i denne kampen er de ikke favoritter. Sandnes har vist på står styrke de siste kampene og var lenge med i kampen mot Slevik. Lagene ligger på 9 respektive 10 plass (Sandnes med 3 poeng mer) og Sandnes kan gå opp på sluttspillsplass med en seier i dagens kamp (om sarp taper poeng mot Gif). Har snakket mye om hvor sterke Sandnes er hjemme og jeg tror de kommer til å vise det veldig godt denne kampen.

VMG tipper 8-3

Tunet – Akerselva 16:00

Dette var en kamp som kunne hatt mye større betydning om IKA bare vunnet om grei her om leden. Da hadde de ved seier gått forbi Tunet og tatt en tredje plass. Nå må dem heller kjempe for å beholde 4:e plassen. Tunet tapte sist mot Sveiva etter et elendig forsøk på å spille innebandy. Sveiva spilte ( som Roar hadde sagt) kynisk hele kampen og det fungerte godt. Tunet skøyt i dekkende Sveiva spillere som kontret og scoret. Blir ikke enklere enn det. IKA manglet flere nøkkelspillere i kampen mot Grei som nå har blitt friskmeldte, det kan ha stor betydning for selvtilliten for hele laget. Forrige runde så knuste Tunet IKA i Kringsjåhallen. IKA var ikke med i det hele tatt og tunet slå ”lange baller på Bengt”.  Det ble observert scouting av Tunet treneren på kampen som ble spilt om onsdagen, det viser på at Tunet ikke er helt overbevist på at det blir en seier denne dagen. IKA har i prinsippet alltid bydd opp til kamp i Høyenhallen, forrige gang sto det 6-6 på tavla med 5 minutter igjen når IKA fikk overtall. Likevel er det Tunet som vinner kampen. Det smeller alltid når Tunet spiller og det pleier å gjøre det når IKA vil vinne. Vi ses i Høyenhallen.

VMG tipper 8-8

Gjelleråsen – Sarpsborg 16:30

Forrige kamp så vant GIF med 6-7 om jeg ikke husker feil. Det var en jevn kamp og den kunne egentlig like gjerne sluttet med seier til Sarp. Sarp er kjent for å være et helt annet lag på bortebane. Savner ofte spillere og de som kommer er slitne etter turen. Gif er inne i en tung periode etter å ha tapt stort mot både IKA og Grei. Spørsmålet er om Sarp stiller med fult lag eller om dem allerede tatt turen hjem til juleskinkan hos kjære mor. Begge lag trenger poeng nå så her blir det nok kamp.

VMG tipper 6-6

← Det ble spilt seks kamper i herrer elite denne helgen. Nå nærmer det seg jul… Paolo’s Corner S01E13 →

57 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.