Favorittene vant – Herre VM dag 1

Endelig så begynner herre VM. Det skal bli godt å se en mer fysisk innebandy og tettere kamper. Spørsmålet blir om de 4 beste landene treffer formen og danner kvartetten som spiller semifinalene.

Singapore vs Canada

Jevn kamp mellom to land som vil få det vanskelig med å komme noe som helst vei. Men Canada tok seieren med 1 mål. Det var jevnt hele veien og resultatet kunne vippet begge veier.

Polen vs Thailand

En kamp Polen skal ta enkelt, men Thailand var veldig med i kampen og ledet med 4-5 etter 40 minutter. Polen måtte ned på folk og fikk snudd kampen.

Sverige vs Latvia

Sverige kommer med et ungt og sultent lag. Blir spennende å se om hvordan det nye trenereteamet fungerer. 2 nye keepere og landslagsledelsen etterlot over 250 landskamper utenfor VM troppen. Men i denne kampen mot Latvia hadde de kontroll selv om de lå under med 0-1. Laget ser sterkt ut, men mye avgjøres i semifinalene.

Slovakia vs USA

Slovakia var mange nummer større enn amerikanerne. Ikke heldig å begynne med 15 i sekken. Blir spennende å se om Slovakia tar steget i dette VM.

Finland vs Danmark

Finland begynte i et forrykende tempo og la hele grunnlaget for seieren i 1 periode. Så dro de ned tempo og styrte som de ville. Herlig å se de finske stjernene spille rask og god innebandy.

Tyskland vs Tjekkia

Stor forskjell mellom lagene fra mellom europa. 0-11 er ikke et godt resultat for Tyskland som håper å nå en ny semifinale. Det kan vi nesten si nå at det ikke vil skje.

← 2 semifinaler – 2 scenarioer Dag 8 Semifinalene klare Dag 7 →