Ett toppoppgjør i Eliteserien denne tirsdagskvelden

Vi snakker selvfølgelig om Gjelleråsen – Tunet i Lihallen kl 20:00

Begge lag står på 14 poeng etter fem kamper, begge lag har sluppet inn 24 kasser over egen målstrek, men Tunet har klart å sette ett mer enn GIF i motstanderen sitt mål og leder derfor tabellen.
Lagene kommer begge to fra bortekamper i forrige runde der dem var favoritter. Begge kampene endte uavgjort og begge lag vant på straffer.

Har de lært seg noe av dette til nå? I følge bettingselskapene er Tunet soleklare favoritter, synes det er litt tøft å gå ut med så lave odds for borteseier, men vi får vel se. Alle er enige om at GIF har overrasket meget positivt til nå og dette blir nok ikke en overkjøring på noen som helst måte. Kapteinen i Tunet som scoret hele 14 ganger til nå (30 % av tunets alle mål) fikk i forrige kamp utdelt en kampstraff tre. Det sier i realiteten at han skulle blitt utestengt i minst to kamper. Dette har i ettertid blitt endret og straffen ble i stedet nedjustert til en kampstraff 1. Regner med at alle i Tunet er glade over dette, for en bortekamp i Lihallen uten både Mossin og Ole Martin kan fort bli tøft. For dere som ikke fått med seg det skadet seg Ole Martin i hånden etter å ha slått til veggen ved siden av banen forrige uke. Henrik Bredli og Robin Norstrøm topper poengstatistikken i GIF for tiden og de kan bli veldig farlige i kveld. Har GIF sekunde på sin side i denne kampen også?

VMG tipper 8-9

← Gjelleråsen får seg en første trøkk Tabellbunnen i ledelese etter 40 min. →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.