Et landslag uten Mossin, Jelsnes, Gidske og Ketil….FRISKT

Vel det skal være ungt og friskt, så da fikk akkurat det. Dette skal holde i kvalikken, men til VM så er det ikke i nærheten. 9 debutanter, det var litt av en overraskelse.

Så hva har skjedd??

Vel, flere av de unge etablerte er ikke engang blitt ringt. Det bekreftes fra flere hold. Et generasjonsskifte er helt ok, dersom det er disse spillerne som virkelig skal ta Norge det neste steget. Resultatet av bråket før VM er at det er flere spillere som ikke har blitt tatt ut til denne kvalifiseringen. Var det dette kravet som fikk Johnny Petersen til å takke nei til å fortsette!? Mange spørsmål, lite svar.

Den norske troppen


2 Ludvik Hansen


6 Patrick Stenersrød Bye


7 Imre Ødegård-Risbakken


8 Håkon Groth


9 Philip Laasonen

16 Sander Fauskanger


19 Andreas Grønli


17 Erlend Søfting Vestby


20 Fredrik Gjødalstuen

21 Simen Jansen


22 Joachim Trandum Terjesen


24 Jørgen Nordahl


25 Martin Isnes Kvisvik


26 Fredrik Mohn Frafjord

29 Markus Lindgjerdet


30 Nicholay Halvorsen

35 Christopher Aune Klungervik

Landslagssjef Patric Jonsson har tatt ut troppen til VM-kvalifiseringen i Koceni, Latvia.

Landslagssjefen gleder seg til å samle landslagstroppen og det nye teamet. Herrelandslaget vil ha en samling helgen 21.-22. mai før avreisen tirsdag 24. mai til Latvia.

Latvia skal arrangerer VM-kvalifisering for både EUR 1 og EUR 2. Norge deltar i EUR 2 – kvalifiseringen. EUR 2 skal arrangeres i Koceni.


Kun 17 utøvere og kortere kamptid i VM-kvalifiseringen

Det er er spesielt to endringer fra tidligere spilte kvalifiseringer som nå trer i kraft. Den ene er at spilletiden i kvalifiseringen er 3 x 15 minutter. Den andre endringen er at spillertroppen også har blitt redusert og kan nå maksimalt være 17 utøvere. Disse endringene blir testet ut for å få erfaringer og et beslutningsgrunnlag for at dette kan bli fremtidens innebandy. Norge møter Polen, Belgia og Liechtenstein i gruppespillet. Her er de offisielle kvalifiseringssidene med program etc.

Kvalikken kan du lese her

← PAOLOS CORNER S0705 – Alt handler om kommunikasjon SM-finalen menn – Falun blir mester igjen →