Et bunnoppgjør og to slag om topp 4 plasseringene.

Vi starter i bunnen av tabellen. Verken Grei eller Nor 92 har klart å få med seg noen poeng på de 4 respektive 5 kampene de spilt i år. Nor var nærme mot både Fredrikstad og Akerselva, Grei har vært nærme i alle utenom mot Tunet. Grei har fordel med parketten på hjemmebane og Nor 92 må sitte en time i bil før de er framme. Vi tror at Grei tar sine første poeng denne kvelden i dette bunnoppgjøret.

VMG tipper 8-3

Sarpsborg overrasket forrige helg og tok poeng hjemme mot Tunet, men forrige onsdag ble det tap borte mot Slevik. Sarpsborg er ikke lenger det dem var men de to siste kampene har de gjort en grei innsats. Greåker svever fortsatt litt over skyende etter seieren i Europa Cupen og har fortsatt bare tapt poeng mot IKA. De lå lenge under mot Grei nå sist helg, men de trekker igjen det lengste strået og går seirende ut av kampen. I kveld er det lokaloppgjør og der vet vi at alt kan skje. Sarpsborg trenger poeng og noen trenger å forstyrre Greåker litt der oppe i toppen av tabellen.

VMG tipper 6-6

Akerselva har spilt mot Sveiva 3 ganger i oppkjøring for denne sesongen. To av kampene sluttet uavgjort (sveiva vant en på straffer) og i den siste gikk IKA av med seieren. Sveiva har imponert veldig i år og tok to poeng hjemme fra Slevik. De to siste kampene har de spilt så bra at lagets stjerne i målet spilt inn en sensuell musikk video som spres over nettet. Vet ikke om det er for å sikre en annen karriere om plan A går til h**vete.. IKA har spilt ujevnt men tatt de poengene de skulle ta og var nærme mot Greåker der det ble tap i straffekonkurransen. Det blir sikkert hett og mye følelser i lokaloppgjøret i kveld i Kringsjå.

VMG tipper 8-6

← GIF-Tunet – Highlights VMGfilm Gjelleråsen får seg en første trøkk →