Er verden virkelig svart/hvit?


I den perfekte verden har alle lag 20 spillere i troppen, og d er taktikk og spillerprestasjoner som avgjør kampene.

Hittil har NBF gitt klubblisens til de fleste klubber. Jaha sier du og så må Nor92 damelag lag trekke seg!?

Hvem har skylden!? Den er ja….. Hm…

veienmotguld.com har i lengre tid hatt en tett dialog med spillere og tidligere ledere i Nor92 og hva vi sitter med av informasjon så er det litt skremmende. Det har langt fra vært jobbet godt nok på damesiden.

For noen uker siden skrev vi en en artikkel der vi manet til at Nor92 skulle bli i eliten, selv om vi på det tidspunktet visste at 6 av de eldre spillerne skulle over til Lier Cats.

Klubben satt igjen med ca 9 spillere til A-laget. Det var ca 10% sjanse for at det skulle bli noe mer. Klubben stiller med j16 lag og håpet at det skulle bli en J19 serie. Pr nå er ikke den klassen bekreftet.

Hva skulle NBF ha gjort annerledes!? Vel…det er prekært på damesiden. Sagene har ikke hovedtrener ca 30 dager før seriestart, Grei hadde knapt spillere og ingen trener, men løste d ved å skyve over herre assistenten over til hovedtrener for deres Elitelag.

Kontrakter skrives neste ikke og spillerne vet lite hva de gjør før ferien er over…

Svartmaler jeg scenarioet…. Neppe…jeg har kun nevnt toppen av isfjellet for vi har for mye info for å skrive en lykkeartikkel…

Så NBF… Et møte med respektive klubb som søker klubblisens er vel det neste vi må ha. Så de kan forklare hva de driver med og at kontrakter er skrevet, med mer enn kun 8 stk. For mange klubber slipper for lett unna og redder seg i siste sekund, eller som nå… Trekker laget og det blir en tragisk serie…

Vi vil ha en proffesjonell topp, vel da begynner vi med ledelsen….og den jobber allerede med spillere og ledere 6-10 mnd før sesongen er over.

 

← Følg Norges vei mot VM Grei forsterker med svensk duo… →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.