Enda to kvartsfinaler er utlignet

Gjelleråsen skulle ta i mot Greåker på hjemmbane og dem skulle vise dem at man aldri kan regne dem ut. I en kamp som inneholdt alt så er det også dem som trekker det lengste strået når dem setter 11-10 kassen med 25 sekunder igjen. I forrige runde kjente lagene mer på hverandre men denne gangen var det bare full fart forover for begge lag. Dommerne blåser litt vel mye og kampen får litt vel mange avbrudd men ellers er det bra. Mange av målene er meget fine og publikum nyter virkelig hver eneste krone de gitt til Gif i inngangsdøren. Dette gjør at kvartsfinalen nå er litt mer åpen og Gif får en hjemmekamp til. Veldig kult å se at også denne kvartsfinalen blir uavgjort etter to kamper.

Gjelleråsen – Greåker 11-10 (2-3,4-3,5-4)
(sammenlagt 1-1)
Lihallen
Tilskuere: 177
Mål Gjelleråsen: Olav Falkeid 4, Tommy Midtsveen 2, Eivind Brandeggen 2, Bjørn Lundgren, Anders Mellum, Joakim Løvholm.
Mål Greåker: Jonas Bøckmann 2, Jonas Klefbeck 2, Lars Erik Torp 2, Kenneth Skistad 2, Martin Lilleby, Martin Isnes Kvisvik.
Utv.: Gjelleråsen 1×2 min., Greåker 2×2 min.
Skudd: 30-31
Dommere: Sørensen/Eliassen

Ingen hadde vel trua på at Haugerud skulle klare å levere enda en gang men likevel er de meget nærme. Med bare seks minutter igjen av kampen kvitterer Sveen til 6-6 og Slevik tar TO. Nesten direkte etter den lille pausen setter Hallden den i mål og Slevik setter enda en føre de vinner med 6-8. Slevik har jo det meste av ball og de skyter mye mer enn hjemmelaget. Men effektiviteten til hjemmelaget er imponerende og på bare 13 skudd går 6 i mål. Åhlberg er tilbake på banen og han setter tre av slevik sine mål. Det er jo meget viktig for seriemesterne.

Haugerud – Slevik 6-8 (1-1,1-3,4-4)
Haugerudhallen
Tilskuere: 90
Mål Haugerud: Andreas Lindberg 3, Patrick Sveen 2, Henrik Stenrød.
Mål Slevik: Johan Åhlberg 3, Jonas Gustavsen, Thobias Hjorth, Thomas Stræte, Christoffer Hansen, Ryan Halldén.
Utv.: Haugerud ingen, Slevik 3×2 min.
Skudd: 13-34
Dommere: Trogstad/Lindgren