Enda en innebandylørdag er over

Vi starter vel med helgens kjedeligste kamp, den som jeg spilt selv… 

IKA er klare for kamp og det ser nesten ut til at Fredrikstad ikke skal dukke upp for med 40 minutter til kamp er det ingen å se på banen.. Men de kommer da etter hvert ut på banen og det blir «kamp».

Sundell vinner duellen som vanlig og IKA setter fart. Det ikke mer enn 2 minutter før første målet kommer. Eliteseriens raskeste og sterkeste spiller Niko forserer igjennom en mur av Fredrikstad forsvarere før han setter ballen i nett. I neste bytt er det Ager og Sundell som shower med forsvaret og etter en lekker volleypass er det sundell kan sette ballen et åpent mål. Det ser ut som om kampen kommer til å bli veldig stygg men så skjer det noe. Hans «høvdingen» Roar synes synd på østfoldingene og slår sin første av tre perfekte indianere hjemmover. Der står det kun Fredrikstad spillere og 2-1 målet er et faktum. Det er Næss assistert av Hansa da selvfølgelig. Etter 11 minutter står det 5-1 og IKA har full kontroll på alt som skjer der ute. Dessverre synes Hansa atter igjen at F-stad skal få sjansen og vi har 5-2.

Andre perioden starter på samme måte som den første og Roar får sin revansje. Han setter både en og to kasser ganske raskt. Selv om de fleste som har så mange skudd mot mål hadde hatt noen fler poeng. Andre periode er en sjedelig omgang og det skjer ikke så mye mere enn dette.

Tredje er igang og det er vel bare å få blåst av sier noen Fredrikstad spillere som er klare for å ta en øl eller to. Det blir en hel del overtall og IKA er effektive. De gjør hele 4 mål i overtall og Andersson med seriens beste direkteskudd er delaktig i dem alle. Med 10 min igjen setter F-stad inn en 15 åring i mål ( Nikolay Halvorsen). Han gjør en god jobb og slipper bare inn to mål. Et av dem i undertall da Brevik bestemmer seg for å avslutte kampen på sidelinja etter en liten boks i ansiktet på Eriksson forann mål. Dommeren gir en 5-minutter og kampen avsluttes i undertall for bortelaget.

IKA vinner fortjent i den nesten folketomme hallen. Det positive er vel at IKA keeper holder 0:en i de to siste perioden og at det er Ager som drar 50% av publikum til kampen. Vi observerer at Fredrik fortsatt snurrrer omkring på tribunen etter at mads tok en 5-6 tuneller på ham i går. IKA har vel nesten sikret 4:e plassen nå som Sveiva og GIF tapte sine kamper i dag.

 

Det ble spilt 4 kamper til denne helgen, tenkte jeg skulle si noe kort om dem også.

Greåker dro til Sandnes der hjemmelaget med ny trener å alt bydde på god motstand. De leder også kampen en stund for Greåker tar litt tak og snur den. De vinner med 4:e mål og tar viktige poeng. Dette betyr at i de fire kampene som gjenstår må de ta minst 8 poeng for å sikre 3:e plassen. Det kan bli vanskelig da de skal ut mot Gif, Slevik og Tunet.

Tunet var i Harstad og vinner enkelt med 13 mål i mot 5.. hvordan de klarer i slippe inn 5 mål vet jeg ikke helt men kan tenke meg at den offensive bekken Wallin var litt mere på øvre banehalvdel store deler av kampen??

Gif skulle gjøre sin beste kamp på lenge og sette dit slevik sånn at Tunet kunne surfe inn seriegullet men det ble ikke tilfelle. Gif blir så overkjørt man kan bli og taper 13-1 på hjemmebane ?!?! Der forsvant nok deres sjanser å ta en topp 4 plassering. Neste kamp er allerede onsdag mot Greåker borte. Kan de reise seg og tørke bort lukten av piss så kanskje de har sjansen.

Grei vinner på parketten mot naboen. Grei hjelper me andre ord IKA til en topp 4:e plassering. De gjør det i hvertfall mye lettere. Vi vet jo at Kjellemar er het om dagen og når Jatko og Duma er like hete blir det vanskelig for ungguttene. Kampen slutter 9-7

 

← Slaget om Groruddalen Pree VIF – LSK →