En rolig kamp ble til en eksplosiv affære

Innebandykamper skal i utgangspunktet være tøffe og med fair play. Denne lørdagen så fikk vi en lite heldig insident som ikke akkurat gir et fint bilde av norsk innebandy. Det ble en dramatisk avslutning på kampen. Den er allerede plukket opp av mediene og vil sikkert komme til de store avisene i løpet av helgen.

Kampen

Første periode var et fyrverkeri med to lag som ville spille innebandy. Lagene fulgte hverandre og det stod 3-3. I 2 periode tok Asker over kontrollen og satte 2 mål. Foran 3 periode ledet Asker med 5-3 og når de satte 6-3 så etter 53.21 så hadde de full kontroll.

Ajer tar timeout med ca 1 min igjen. VMG har vært i kontakt med fler som har vært vitne til denne lite hyggelige saken. Tilbakemeldingene er veldig sprikende og det er ikke tvil om at begge parter ikke er enige om hva som skjedd der foruten det som er beviselig. Det som er saken er at en av Askers lagledere(fysion) beveger seg bak benken til Ajer under timeouten. Han er der for å rette opp rundvantet noen meter unna. Det bryter ut til munnhuggeri og det utarter seg. En av Askerspillerne prøver å bryte opp denne konfrontasjonen og da utarter det seg enda mer og Askerspilleren får et slag i ansiktet. Noen sier at Asker sin spiller tok tak i halsen på Ajers trener og at dette eskalerte det hele. Andre sider det motsatte.

Hva som enn skjedde, dette var ikke en heldig episode for innebandyen. Vi håper at dommerne fikk med seg det som skjedde og at det som virkelig skjedde kommer frem. Det som var litt overraskende er at det ikke var flere røde kort. «streaming» er en regel som er ganske streng. En skal ikke hoppe ut på banen når det er ting som skjer på banen. Vi hadde en insident i GIF vs Sandnes kampen der kun kamphanene ble straffet. Resten av de som blandet seg slapp unna. Det samme skjedde i denne kampen.

Kampen sluttet 7-3 til Asker.

Det sluttet ikke helt der. Etter kampen var det også en del ufint snakk partene imellom. Dette er ikke en heldig dag for Norsk innebandy.

(Bildet er godkjent av personen som filmet.)

← Rikke H toneangivende mot Dalen da Pixbo vant 3-2. Helgens runde for herrene byr på lite spenning →