To kamper i herrenes eliteserie denne kvelden

Sveiva – Sarpsborg 19:00

Lagene spilte mot hverandre for ikke så lengesiden og det var en trøtt kamp der Sveiva hadde god kontroll. Begge lagene har nå også fått prøve seg i serien og som dere vet vant Sarp på straffer og Sveiva tapte etter full tid mot Greåker. Det gjør det ikke lettere å tippe denne kampen akkurat. Når jeg så serieoppsettet tenkte jeg at dette skulle bli grei skuring for Sveiva, men når Sarp spiller en bra kamp mot Slevik og Sveiva en dårlig mot Greåker kan ting fort synet forandres.

Jeg har sett mye på troppen til Sveiva dette året og tar man dem spiller for spiller så har dem en av de beste troppene jeg sett på lenge. I tillegg er Patrick Martinsen tilbake fra skade denne runden. Sveiva har 15 utespillere, en god keeper i mål som egentlig kunne gått inn i hvem som helst lag å fått spille, det er det ikke mange som har. Det ligger nå i Coach Anton sine hender å få omsatt dette sånn at investeringen betaler seg. Jeg gleder meg til å se Casper Sletten denne kampen for han så veldig ivrig ut mot Greåker.

Sarpsborg skuffet som sagt i treningskampen mot Sveiva men det er fort glemt nå etter seieren hjemme mot Slevik. Det kunne fort ha blitt tre poeng om ikke nervene tatt overhånd på slutten. Skog var et helt annet vesen enn han var sist og han fikk lekt seg med Slevik backene. Det kan nok bli show fra hans side i kveld også. Mot Slevik fikk vi heller ikke se den siste overgangen Janos Muller på banen. Vi håper vi får se ham i kveld. VMG tipper 8-4

Akerselva – Greåker 20:00

IKA tok meget overraskende poeng med Gif i forrige runde og lever helt sikkert på den følelsen fortsatt. Men å tro på poeng i dag er nok ikke lønt.

Greåker vant relativt lett hjemme over Sveiva og dette skal ikke bli spennende. VMG tipper 1-10

← Mageplask og kortvarig lykke oppsummer kveldens kamper GI Jane kicked ass og tre poeng til Lyn. →