En kamp for herrene denne torsdagen

Slevik – Tunet 20:00 Torsdag

Slevik har skjønt at man må gjøre  noe om NM-gull drømmen skal leve videre. Det har man også gjort da man har hentet to spillere til. Kicken kjenner vi fra før men hans kompis er fortsatt ukjent. Flere av dere traff han sikkert i Stavern dette året men etter å ha sett han spille mot Greåker og VIF må jeg si det er en god signering. Man var bare noen CM fra i kvittere mot Greåker i kampens siste sekunder forrige for noen dager siden og mot Vif hadde man absolutt ingen problemer. Det er et sultent lag igjen og man vil garantert vinne denne kampen. I første runde var man i ledelsen men tunet både reduserte og kvitterte i kampens siste minutter når man spilte uten keeper. I fjor slo Tunet ut Slevik i kvartfinalen. Det vi vet er at dette blir tøffe kamper og som det ser ut i tabellen nå blir jeg ikke overrasket om det er de lagene her som møtes i en semifinale også. Tunet var aldri i nærheten mot Greåker spillmessig. Ser man til målene hadde man heng store deler av kampen men sett til farlige sjanser var Greåker mye nærmere enn Tunet. Greåker var sultne og det viste man hele kampen igjennom. Tunet fikk en smell over nesa og skjønner nå at man må jobbe enda hardere om man ønsker et bedre utfall mot slutten av sesongen. Slevik blir en perfekt motstander da de holder høy kvalitet. Spørsmålet er vel om man klarer reise seg så raskt som man ønsker. Jeg håper vi får en fullsatt hall med masse entusiastisk publikum denne torsdagen. VMG tipper 7-7