En kamp for herrer elite i dag

Sarpsborg – Slevik 19:00

For to år siden skulle jeg sagt at Slevik vinner 10 av 10, for et år siden skulle jeg sagt at Slevik vinner 8 av 10. I dag kan det fort bli 50/50. Sarps har bare blitt bedre å Slevik har nok ikke blitt mye bedre de siste to årene, kanskje litt svekket i stedet her på slutten. Om Sarp fortsatt hadde hatt Jelsnes i mål så hadde jeg tippet på hjemmeseier.

Sarp har mange nye spillere og jeg er veldig spent på den som ble hentet sist. En poengkonge som har alt å vinne her i Norge. Klarer sarp å omsette ham korrekt? Er litt spent på Slevik også da jeg vet at dem tatt opp mange unge spillere. Fra det jeg sett tidligere av de unge som fått prøve seg har det vært god kvalitet. Jeg tror kampen blir jevn med at det er keeperne som bestemmer hvem som vinner. Tvete sitter på utrolig mye rutine og derfor tror jeg på Slevik.

VMG tipper 6-8

← Fire kamper i herrenes eliteserie denne lørdagen Ekestubbe bryter med GIF og slutter med elitesatsningen →