En helg med masse kamper er avsluttet

Jeg elsker overraskelser, spesielt når dem ikke går ut over min egen betting. Helgens største overraskelse må vel være den jobben gutta fra Sandnes gjorde i Rommenhallen på søndagsettermiddagen. De utfører en meget god snuoperasjon og selv om de ligger under med 3 mål etter første 20e så kriger den inn 3-3 som også er resultatet etter 60 minutter. De setter to av fire straffer og slipper slå den siste da Sveiva bommer på alle. Kan dette være de poengene som gjør at Sveiva nå ikke når den 4:e plassen som de vært veldig nærme i år.

I Tindlundhallen spiller Harstad 40 av sine beste minutter på lenge, de leder med 20 minutter igjen mot Greåker som vært strålende hittil i år. Men i tredje våkner bulldogs og de vinner den med 6-0. De unngår noe som kunne blitt årets største flopp. Harstad tar ingen poeng i denne runden men de gjør det ikke så verst og jeg tror at dem kommer nok til å ta noen flere poeng denne sesongen. Nå til helgen blir vel deres viktigste kamp, Fredrikstad hjemme i Harstadhallen.

Det var et gigantmøte i Østfold på lørdagsettermiddagen. Greåker – Slevik… det ble like spennende som mange hadde forutsett og kampen går selvfølgelig til straffer. Her er Slevik et nummer større og tar to viktige poeng i striden om tabelltoppen. Slevik har nok trent på straffer etter at de ble gruset av Sveiva sist.

Det var enda ett lokaloppgjør i Østfold denne helgen og her var det til slutt Sarp som var best. Det stå lenge 2-2 før sarp fikk inn ledningsmålet noen minutter før slutt. Siste målet settes i åpen kasse og det blir 2-4.

Grei fortsetter å produsere forover og har nå scoret 3:e flest mål i eliteserien, det var Sandnes som fikk prøve seg på parketten i Apalløkka og det ble nok litt for tøft for dem, Jatko som virkelig er on fire om dagen setter hele 5 kasser.

Nor 92 skulle prøve seg hjemme mot Tunet men fikk det ikke lett. Tunet pleier å være nådeløse når de spiller mot litt dårligere motstand, dette var ikke et unntak og de vinner kampen med 13-2. Axel Wallin som prøver å bli mer og mer som Glenn (bare gjøre mål og ha minst mulig assists) gjorde fire poeng og ja, alle var selvfølgelig mål.

Nå har snart alle lag spilt sine 11 runder og tabellen ser slik ut. Tipper at etter runde 11 så har Både Slevik og Greåker fått 3 poeng til men ellers vil det nok se veldig likt ut. IKA rykker litt fra 5:e og 6:e plassen samtidig som de tar inn på to av lagene forann. Sandnes ligger på en 9:e plass og lukter på en sluttspills plass. Hadde vært utrolig kult om de kunne klare det!

Tabllen

← Landslagene i fokus igjen. Paolos Corner S01E11 «GIF» knuste Gjelleråsen… →