En god helg – hva nå?

Landslagene hadde en god helg resultat messig. 3 av 4 kamper endte med norsk seier. Gav det svarene vi trengte? Gav det et pekepinn på hva som venter der ute. Eller?

Norges sjanser i VM – kvinner

Hva gjorde helgen med jentene? En helg med 1 seier og en uavgjort er ikke galt. Samspillet mellom trenere og spillere. Ble jentene noe klokere av trenerteamet? Belastningen med 2 kamper på 2 dager. Team følelsen. Det så bra ut og Danmark kan være et lag som en kan møte. Norge har et lite press på seg. De bør vinne sin gruppe, ferdig med saken. Blir en interessant VM turnering og jentene har alt å vinne.

Norges sjanser i VM – menn

2 seire mot et lag som ligger i forsvar? Gav det noe svar? Vel, det var en helg der mange fikk sine første landskamper. Det var ok å møte et annet landslag der en ser hva som kan justeres under en kamp på en annen måte enn under treninger. Er laget godt nok forspent med de rette spillertypene?
Vil Norge kjempe om en semifinale plass?Mange spørsmål, få svar. Det er mindre enn en mnd til VM. Det er mye å jobbe med. Norge er alltid i denne posisjonen. Det har vært covid, men i tidligere år så har en ikke hatt noe særlig landslag året etter et VM. Nå blir det VM igjen på direkten i 2022. Det kontinuerlige arbeidet er viktig og vi håper ting utvikler seg i riktig retning.

Viktig å jobbe med arrangement – markedsføring av kampene kunne gitt flere tilskuere

Grei som arrangør

En takk til arrangør Grei Innebandy. God jobb med arrangementet.

← Endelig VM i Uppsala Søndagens landskamper →