En fredagskamp i herrenes eliteserie

Sarpsborg – Slevik

Sarpsborg ble pisset på i Høyenhallen sist helg. Tunet ledet 10-0 etter to perioder og i siste byttet dem til en junior keeper og silte på tre rekker, kun da klart Sarp og score. Kan ikke være en god følelse i kroppen på veien hjem nedover den søndagen. Hva skal de da gjøre hjemme mot et av seriens beste lag? Det blir nok veldig tøft skulle jeg tro. Det var en stund siden Sarp klarte å ta poeng mot Slevik. De var forresten meget heldige at Sandnes tapte borte mot Harstad for nå har dem fortsatt et lite grep om 8:e plassen. Nei Sarp har nok ikke så mye å sette i mot Slevik. De har noen unge raske spillere som ikke blir trøtt men de mankerer kvaliteten som Slevik sitter inne med. Slevik fikk en trøblete siste periode selv forrige runde mot Grei. Kjellemar sto omtrent ved eget mål og kastet inn ball etter ball. Slevik keeper sleit veldig med skudd så langt utenfra og lot dem alle falle bak i eget nett. Det resulterte i noen spennende minutter på slutten men Slevik vant tilslutt med 7-6. Selv om Slevik nå har alle spillere tilbake så imponerer dem ikke. Det blir noen veldig spennende kamper på slutten om hvem som tar gull det er sikkert. Var en stund siden gullet var i Oslo men kan se ut som om det havner der nå… Bortekampen mot Tunet blir helt klart meget viktig.

VMG tipper 2-10

← No strings……..Attached….. Paolo’s corner S01E16 Gif og Nor 92 tilbake der det startet →