En av årets backer, Martin Kjellemar

Motiveringen lyder:
Med et av seriens hardeste og absolutt beste skudd førte han Grei til mange seiere denne sesongen. Det ble hele 57 poeng fra sin back possisjon noe som imponerer de fleste. VMG gratulerer Martin Kjellemar

 

1.  Hvordan føles det å bli sett på som en av eliteseriens beste spillere?

Det är helt klart kul, man känner ju att man ska vara en av dom bästa i serien när man har spelat på högsta nivå i Sverige!

2.  Hvorfor tror du at du akkurat du ble stemt frem her?

Skulle gissa på att det är på grund av mitt offensiva spel, skulle även kunna vara pga mina snabba fötter som gör det jobbigt för seriens forwards! Ager slet med att hänga med mig när jag började trampa i båge under slutspelet.

3.  Har du noen tanker om denne sesongen?

Är väll delvis nöjd med säsongen! Hade varit 100% nöjd om vi slog ut IKA, hade varit skönare än att vinna NM-gull

4.  Hva ser du for deg til neste år?

Har inte hunnit tänkt på nästa år ännu, fokuserar på att träna upp mina vader just nu. Många i laget ser dom som minst i serien! Ska bli ändring på det till nästa år.

5.  Kan du gi noen tips til alle andre der ute som ønsker å bli en bedre innebandyspiller?

För varje säsong jag blivit bättre så har jag tatuerat mig mer, kanske det som är receptet! Annars lev & andas Floorball!

← En av årets backer, Anette Marie Berg En av årets backer, Hilma Tofte →