En av årets backer, Hilma Tofte

Motiveringen lyder:
En av Norges beste spillere som dette året tatt seg et skritt videre og virkelig fått med seg laget. Med sine 15 poeng i sluttspillet tar hun med seg Sagene videre til en NM finale. Hun kan spille både back og ving noe hun gjort under hele sesongen og dette gjør henne enda mer komplett. VMG gratulerer Hilma Tofte

 

1.  Hvordan føles det å bli sett på som en av eliteseriens beste spillere?

Såklart roligt det. Något som börjar komma fram mer och mer på damsidan, är väl att det inte går på snabbheten eller antal km man löper på en och samma match. För då hade jag väl inte kommit så långt upp på listan.

2.  Hvorfor tror du at du akkurat du ble stemt frem her?

Största anledningen är förmodligen mitt skott, men jag har väl förhoppningsvis lyckats visa att jag har någolunda blick för spelet också.

3.  Har du noen tanker om denne sesongen?

Otroligt stolt över vilka steg framåt vi i Sagene tagit både som lag och individer. Jag har nog gjort en bland mina bättre säsonger i Norge denna säsong, och stor anledning bak det är såklart miljön jag haft runt mig.

4.  Hva ser du for deg til neste år?

Jag tar alltid en säsong i taget.

5.  Kan du gi noen tips til alle andre der ute som ønsker å bli en bedre innebandyspiller?

Stora delar av damspelarna i elitserien sliter med teknik, endel sliter till och med med att slå en passning utan studds när de spelat i serien 5-6 säsonger. Så de ända tips är nog att nöta teknik så du får mjuka handleder. Här i Norge kan du komma långt på bra kondition, men har du större ambitioner måste du vara en mer komplett spelare än det.

← En av årets backer, Martin Kjellemar Årets keeper på herresiden, Jani Pyykkö →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.