Eliteserien herrer

Før hver sesong tar vi en liten prat med de forskjellige lagene og hører litt om løst og fast og får en tilbakemelding om hvordan det står til og hvilke tanker de har før sesongen starter. Først ut er Sarpsborg som starter serien allerede Fredag mot IK Akerselva.

Cato Heidenberg – Sarpsborg Sharks

Cato Heidenberg er ny trener i Sarpsborg Sharks og det er fint å se at trenere kommer tilbake til seniorlag etter noen år blandt yngre klasser.

Hvordan ser det ut i klubben din om dagen, hvordan har sesongoppgjøringen vært og hva har dere fokusert på?

Jeg mener det ser bra ut med tanke på troppen vår. Vi har fått noen gode harde uker barmark og i hall. 

Jeg mener vi virkelig er på rett vei og begynner så smått bli trygge i spillet.

2. Har det vært noen utskiftninger og er det noen som stikker ut?

 

Vi har hatt 9 treningskamper der det naturligvis har svingt endel, men vi er fornøyd med progresjonen vi har hatt.

Nå vil ikke jeg fortelle alt hva vi har fokusert på her i detalj, men spill motspill og tempo er vel noen nøkkelord som har gått igjen.

Vi har stort sett klart å beholde troppen fra i fjor, og fått forsterket opp med noen gode spillere, og fått en større og bedre tropp enn hva Sarpsborg hadde i fjor.

Og vi har nok mye mer trøkk i øktene idag enn hva vi kunne ha i fjor.

Vi har pr. Idag mistet Glenge brødrene, men har hentet 6 meget gode spillere, så troppen er blitt betydelig styrket. Samtiden har ungguttene blitt ett år eldre og er mye mer robuste og klare for eliteserien.

3. Hva tenker dere om sesongstarten og hvordan vil laget møte den?

Vi gleder oss veldig til sesongstarten og alt det medfører. 

Vi møter ett godt Akerselva med god defensiv struktur,  jeg mener vi har gode sjanser til å ta alle poengene, men premiere er premiere, alltid spesielt, jeg håper og tror vi går ut på fredag med lave skuldre og tørr spille spillet vårt. Da mener jeg vi har en god sjanse på tre poeng.  Men jeg tenker det er en åpen kamp, der det laget som tørr slippe seg løs vinner.

4. Hva har dere satt dere for målsetning denne sesongen?

Målsettingen i år er å bli så gode vi klarer som lag, utvikle oss både individuelt og som lagspillere.  Der vi fokuserer på å bidra på hver trening for å gjøre laget så bra vi kan.  Så får vi se ut på våren hvordan tabellen ser ut..

Isac Jeppsson

Spillere inn:

Casper Jensen keeper, Rassmus Hallin bekk, Marcus Martinsen bekk, Linus Arnesen. bekk, Niklas Halvorsen bekk, Christian Pedersen bekk/center, Isac Jeppson  center/løper, Dennis Lindbøom løper, Marcus Amundsen løper

Spillere ut:

Emil Glenge bekk, Cato Glenge løper

Veienmotguld.com ønsker Sarpsborg til lykke med sesongen!!

En total serietabell satt av elitetrenerne kommer veldig snart.
← Eliteserien herrer – Serien blir jevnere enn på lenge…. VM J19 – Svenskene vant, Tjekkerne nærmer seg og hva gav VM Norge? →