Eliteserien herrer – Narvik Wizards drømmer om herredømme i Nord

Endelig kan vi si at Harstad får en konkurrent i Nord. Det skal bli spennende å se hvem av konkurrentene som tar kommandoen i nord.

Den svenske innebandy proffessoren i Nord – Mikael Karlholm svarer på være spørsmål.1. Hvordan ser det ut i klubben din om dagen, hvordan har sesongoppgjøringen vært og hva har dere fokusert på?


Vi har fokusert på forsvarsspill og tempo. Men med avstanden vi lever med her oppe, så blir det dessverre få treningsmatcher. Vi vet ikke helt hvor vi står.

Narvik feiret opprykket på Jessheim (Mikael Karlholm)

2. Har det vært noen utskiftninger og er det noen som stikker ut?


Våre svenske signeringer er viktige, skolerte innebandyspillere med trygt pasningsspill. Kaspars Grundsteins vil bidra med erfaring fra eliteserien ­­– og enorm rekkevidde. (Kaspars er stor som et jæv.. fjell og en fryktet motstander ref Veienmotguld.com). Anders Thunman Hälldahl blir, med sin sinnsyke evne til å score, meget viktig for at vi skal nå vårt mål.


3. Hva tenker dere om sesongstarten og hvordan vil laget møte den?


Det er med stor glede vi ser frem til vår første eliteseriekamp. Innebandyen må ut til den brede massen i Nord-Norge, slik at vår idrett blir attraktiv for barn og ungdommer. Da må vi spille på høyeste nivå, og vi tror at dette vil gi oss mange nye medlemmer. Vi har flere viktige kamper de første rundene, og det blir en prøvelse.4. Hva har dere satt dere for målsetning denne sesongen?


Målsettningen er 10. plass, og at etablere oss i eliteserien.


Kan du hjelpe meg med spillere inn og spillere ut?


Inn: Simon Eismar (b/c), FBC Bollnäs, Sverige, Sebastian Gejskog (c/fw), FBC Nyköping, Sverige, Karl Höijer (mv) Hammerfest og Forsøl IBK, Kaspars Grundsteins (b) Harstad IBK, Jörgen Jonsson (fw) HSIL, samt Niclas Larsen og Marcus Solberg på dobbellisens fra Bækkelaget.

Ut: ingen

← G19 Landslaget har kvalikk 24th – 28th Januar 2023 i Østerrike Wow, for et uttak →