ELITEKvalifisering – Sjetne var 57 sekunder fra Eliteserien.

Det er som regel alltid jevnt i kvalifiseringer og det har gitt noen overraskende resultater opp gjennom årene. Den største var da Fjerdingby som hadde vært suveren hele sesongen i 1 div Østlandet slet med å få satt sjansene sine i kvalikken, og ikke rykket opp via spill.

Jevn kvalifisering enda engang

Alle 3 kampene har vært jevne.

Fredagen vant GIF med 4-3 og tok et langt steg frem for å beholde plassen i eliteserien. Alle som så på kampen tenkte at hvorfor tok ikke Sjetne ut keeperen etc etc. Vel noen ganger kan et mål mindre i målforskjellen være nok til å rykke opp. Da lørdagen kom så forandret alt seg med 40 sekunder igjen av oppgjøret mellom GIF og Bohemene fra Oslo – VIF. De hadde bytte på å lede, men med 5-5 så var GIF sikret ny kontrakt. Innebandy er en fantastisk idrett på godt og vondt og det går veldig fort når det først skjer noe. VIF setter 6-5 og da tenke de fleste. Sjetne var ikke så dumme likevel. Her kan det bli målforskjell da GIF-Sjetne var en jevn affære. Telefoner og sms-er kvelden igjennom så kom det mange som plutselig var interessert i den siste kampen. Det var også morsomt å lese Espen Refsnes sine tanker fredag natt. Vi var så nær, så nær. Vel som jeg skrev tilbake. Dere kan ta VIF. Det er helt åpent.

Med 8 minutter igjen av kampen leder Sjetne med 3-1 og er i eliteserien med resultatet, sammen med GIF Fighters som ikke kan ha det lett med å sitte og se på dette her.

Timeout VIF 58.13 – HVEM skal opp. Scorer VIF er de oppe. Holder Sjetne 3-1 er de oppe.
FY…dette er litt for spennende.

59.03 kommer avgjørelsenVIF scorer og er i eliteserien sammen med GIF Fighters

Syver Eriksen – (Kaller seg VIF Bohem, men vi vet han er fra Fagerstrand) er vel kjørt til Sykehuset med slag kan jeg tenke meg.

Til Sjetne – Takk for at dere viser at en ikke skal undervurdere noen i en kvalikk.

Statistikk for kvalifiseringen

Den kan du lese HER

Bilde fra Sjetne

← NM2023 Matchballer til Nor92 etter nok et straffedrama… NM2023 Nor92 Sjokkåpnet med seier mot seriemesteren →