Elitekamp for kvinner vises på TV2 hovedkanal

Nå begynner kamper for innebandyen på TV2. Først ut er det jentene som begynner og det er på hovedkanalen. I tillegg får vi en anti iskrigerne serie om innebandy som vil bli interessant å følge.

Gjelleråsen mot Monomlitten

Søndag 11. desember skal TV2 gjennomføre sin «hjemmebane-satsning». Her skal TV2-sporten bruke TV2s hovedkanal til å vise frem ulike deler av norsk idrett. Her er innebandy en del av satsingen, og det er med stor glede at vi nå kan avsløre at kampen mellom Gjelleråsen og Monolitten i kvinnenes eliteserie blir underholdning til frokosten for hele det norske tv-publikummet i desember. Klokken 09:05 sendes kampen direkte på TV2 fra den splitter nye Slattum Idrettshall i Nittedal.

Blir spennende å se om innebandy på tv slår an

Tv2 var på ballen

Da vi fikk denne forespørselen fra TV2 var det bare å svinge seg rundt sier leder for innebandyseksjonen, Paal Saastad. «Vi kontaktet umiddelbart arrangørklubb Gjelleråsen, motstander Monolitten og de oppsatte dommerne som alle var positive og entusiastiske til denne muligheten til å vise frem norsk innebandy til tv-publikummet, og dermed ble det tidlig kamp den dagen». Vi håper at den blir skapt en god ramme rundt denne kampen og at dere vil være med på å fylle Slattum Idrettshall med publikum

Innebandy såpe med Nicolai Cleve Broch og co

Som de fleste har fått med seg så blir innebandy noe som skal få mye oppmerksomhet på tv. Nå kommer det en serie som tar med seg alle de morsomme aspektene til innebandy. En litt anti iskrigerne. Blir interessant hvor mye en kjenner seg igjen i episoder og hvor mye latterliggjøring innebandyen står ovenfor. Men som de fleste sier, alle reklame er …..

← Fantastisk….Euro Floorball Tour går gratis denne helgen Falkeid gjør comeback mellom stengene. →