El Capitano tar Norge til VM

En litt ny situasjon for Norge. De slåss direkte med en nasjon som ikke har for vane å komme til VM. En direkte kamp, kanskje den viktigste kampen vi har hatt for et norsk landslag de siste 10-15 årene. En skjebnekamp. Kommer ikke Russland til VM er detok, vi prøver neste gang.
Kommer ikke Norge til VM så bør en virkelig evaluere på om penger som kastes inn i landslagene virkelig gir valuta og om de brukes riktig.

1.Periode

Vi merker at denne kampen betyr noe. De norske spillerne ser nervøse ut. Russerne har ingenting å tape. Norge har alt å tape og må fyre på sylinderne fra start. Sette skapet der det skal settes. #3 Gidske setter 1-0 til Norge ass #29 Lindgjerdet. Sjelden sett gutta juble på denne måten etter en scoring. Men gleden varer ikke lenge. 1-1 kommer ved #29 Avtushenko assistert av norges kjenningen #77 Semenov. Vi må vente helt til 11.06 da første rekka igjen kombinerer. #08 Jansson ass #10 Mossin Olesen. Mossin setter sel inn 3-1 ass #3 Gidske. 4-1 kommer ved #3 Gidske ass #29 Lindgjerdet. 5-1 kommer ved #Mossin ass #3 Gidske. 1 rekka har mer eller mindre avgjort kampen etter 1 periode tenker jeg. Russerne har ikke viljestyrken til å kunne komme tilbake. 5-1 til Norge, jeg ser på billetter til Helsinki allerede.

Mossin er MEGA fokusert

2.Periode

Dette blir en rolig periode. Spille smart, spille på klokka og ikke ta unødvendige sjanser. 6-1 kommer ved #8 Skau Jansson ass #10 Mossin. Ole vil et VM til, du ser det i blikket hans. Han vil til Helsinki.Russerne setter 2-6, men #7 Nilsen dreper kampen med sin goal og 7-2 til Norge. Runets målscorer får ass av Fredrikstads #9 Samuel Hellstrøm. Norge styrer dette. Russerne topper på hva de har, men kommer ikke nærmere. De ser slitne ut.


Nilsen – Bjerknes Kombinasjon

3.Periode

3-7 kommer etter 51.25 og 4-7 kommer etter 55.05, men #8 Skau Jansson setter 4-8 etter 56.51. Norge er i VM. Det hjelper lite med 5-8 etter 57.41. Nå kanskje de får et opplegg som gjør at de kan bite mer ifra seg til kommende VM i 2020. Helsinki here we come.
Russland bet godt fra seg og var ikke en kasteball som mange trodde. De kommer som en stormakt ganske snart og da er de i toppen og kjemper

Norges lag:

Andreas Falkeid

1.Christoffer Øistad, Daniel Gidske, Markus Lindgjerdet, Ole Martin Skau Jansson, Ole Mossin Olesen

2.Kenneth Skistad, Martin Isnes Kvisvik, Mads Fossum Normann, Patrick Hjemgård, Sindre Bjerknes

3.Samuel Hellström, Ludvik Hansen, Marcus Hamrin, Frdrik Nilsen, Erlend Bjerknes

På benken fra start: Markus Jelsnes(mv), Marius Pedersen, Kristoffer Bakke, Patrick Martinsen

 

← Fire runder igjen av herrens eliteserie og vi tar en liten status Hadde vi vært akkurat her, eller kunne det vært noe mer?? →