Dynamitt omgang 1

Da var sesongen raskt i gang. Noen overraskelser og noe mindre bra vil jeg si om den første runden i eliteserien for herrer. De lagene som skulle vinne vant, mens Sandnes stod for en liten overraskelse da de slo det unge Sharks laget. Var det bussturen over som knakk haiene eller var det nervøsiteten?? 4-0 ble til 4-3 før Sandnes ordnet 3 sterke hjemme poeng. 1 rekka deres stod for 5 mål. Må si jeg er svak for Thomas Sola. Sterk, lat tekniker. Litt sør europeisk over han. GIF slo Grei i siste sekund. 59.59 er magisk, eller !? Skulle visst sendes protest da Grei mente at tiden var ute.

Greåker og Akerselva vant også sine kamper. Greåker har et bra lag og vil hevde seg i årets sesong.

Ellers så begynte vel denne uken med at Willy sto i trusa på døra til Greåkersjefen en vakker natt og bad på sine knær. Han var ikke den kuleste i gata lenger da han ikke spilte i eliten så da måtte han bare. Kom med at han ikke lenger var den eldste på laget bla bla bla. Han slutter ikke før han blir benket to kamper på rad. Så da vet du Totto! Mark my words ….sett penger på at Raymond Evensen spiller sluttspill for ett eller annet lag. Han var rimelig SHARP i Planke cup og så ut som han ikke hadde mistet feelingen.

Må si sjokkomelken var på vei opp igjen søndag morgen da en liten fugl kom med at Jan Frode Snellingen var blitt ass trener for Tunet. Smart jævel, men rart at han står der han FA…..ikke ville spilt om det var den siste……! Tiden leger alle sår er det noen som skrev en gang. Var det noe som dette som var grunnen?

I damenes eliteserie så var det grei skuring for de lagene jeg satte opp som favoritter. Sagene toget rullet greit, mens Tunet hadde full kontroll selv om jeg hadde forventet mer enn 6-3. Tittelforsvarer Sveiva lå i solsengene sine og hadde siste finpuss før de serieåpner den kommende helgen.

Da skal vel det meste ha blitt tatt med før jeg sier …lykke til alle i 1.div øst. Den serien blåses i gang kommene helg og vi har en kul nykommer i Pors. Kult at det kommer lag fra litt andre steder enn groruddalen.

Så til saken som vi i VMG skrev om etter kampen mellom Tunet og Sveiva i eliteserien for herrer.. Som eneste nettside i Innebandy Norge så skrev vi om noe som vi likte svært dårlig. Rasisme skal ikke forekomme på noen idrettsbane (ei heller i den virklige verden)

Dette er ikke noen fin sak i vår innebandyverden. Vi hører mye rart om hva som tiskes her og der i denne saken. Noe overrasker oss, andre ting må vi si skremmer oss.

Dette hadde helt klart vært en mindre sak om følgende hadde skjedd.

Tunet spilleren hadde lagt seg flat og bedt om tilgivelse da de takket for kampen.

Dette ble ikke gjort.(tvert imot)

Da har vi to scenario.

Scenario 1: Tunet innebandyklubb kunne kommet styrket ut av en stygg sak og skrevet en pressemelding om at de tok STERK avstand fra rasisme. Dette hadde vært noe positivt og faktisk hadde klubben vist at dette står vi ikke for. Dette skal vi ordne opp i. Vi, spillerne og Sveiva.
Case closed.

Vi i VMG er ikke ute etter å ta Tunet. Vi belyser en sak som ikke skal forekomme på våre arenaer og Tunet er en såpass stor klubb at de har et STORT ansvar.

Scenario 2: Tunet kommer ikke med noen ting og ting gjøres på deres måte. Spiller får trene videre etc.

Dette er realiteten i dag. En sak som blir mye større fordi ingen tar det ansvaret en forventer.

Vi startet VMG først og fremst fordi vi er interessert i innebandy og vi mente det at det var rom for en side som var mer direkte og kanskje skrev det som engasjerer mennesker rundt denne fantastiske idretten. Vi styres ikke av reklameinntekter. Mange kommer med saker der de skal ha treff fordi de har visningsbaserte bannerannonser. Vi har ikke det, vi står for hva vi skriver.

I denne saken er det kun tapere.

Play hard, but fair

#14

← Greåker tok med seg alle poeng hjem Før dagens kamp →

3 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.