Drømmen om VM begynner i Holmliahallen

Det pakistanske innebandyforbundet ble stiftet i 2004. Nå har det fått en hjelpende hånd ifra Norge.

Asim Kiyani er kjent for de fleste i Oslo/Akershus og kommer fra innebandyklubben Bærums Verk Han har også vært leder i dommerkomiteen for kretsen. Han jobber privat for det meste utenfor norges grenser og har nå fått en ansettelse i det pakistanske innebandyforbundet. Landslagstrener for både herrer og damer. Han har kontaktet klubber for å få info om det er pakistanske spillere i de forskjellige klubbene

Landet der alt stort sett dreier seg om Cricket har et landhockeylandslag som ifølge de fleste kun er middelmådig. Men det er her mange av spillerne på de andre landslagene rundt om i verden har startet sine karrierer. I landhockey spilles det kun med rightkøller. Derfor er det kult å se tex Malaysia som kommer med 99% rightspillere til VM. En klør seg litt i hode da.

1 landslagssamling

Å se gutta som kom til den første treningen på Holmlia var det som første dagen i barnehagen. Alle høflige og et håndtrykk etterfulgt av et hei samt et smil. Det er landslagets første camp i Holmliahallen. Har selv vært i denne situasjonen, der en er spent og ikke helt vet hva som venter. Litt 1 skoledag tendens. Men hyggelig. Unihoc/ Akerselva har utlevert litt keeperutstyr, vannflasker, baller til treningene. En hjelper til der en kan. En selvfølge for innebandyfamilien.

Veien videre

Store oppgaver står foran gutter og jenter. Det er Asian games og andre tuneringer som står foran de som har muligheten og selvsagt er gode nok. En litt annerledes handling enn hva som er i top 15 nasjonene. Drømmen er selvsagt å tre på seg den grønne drakta og kjempe for 3 poeng.

Spennende og herlig del av sporten vår. En kul del faktisk.

← Legger opp etter 7 hjernerystelser Manne Strandberg får ikke fornyet kontrakt →