Drømmefinale Falun vs Storvreta

Som forrige sesong møtes de store klubbene. Klubbene med de best betalte spillerne og Sveriges største publikum.
Begge klubbene vant med 4-1 i semifinaleseriene. Så det ble det stopp for alle de norske spillerne. Ketil Kronberg i Dalen,
Markus Jelsnes  og Daniel Gidske i Mullsjö.

Store profiler

Finaleklubbene har store profiler i sine rekker Falun: Johan Rehn, Jonas Adriansson, Emil Johansson, Johan Samuelsson, Ciya Hajo, Rasmus Enström, Alexander Galante Carlström, Omar Aldeeb, Malte Lundmark – Storvreta: Filip Stenmark , Henrk Stenberg, Mattias Samuelsson, Valdemar Ahlroth, Jesper Berggren, Albin Sjögren, Simon Götz, Rasmus Sundstedt, Tobias Gustafsson, Viktor Klintsten, Alexander Rudd,
Robin Nilsberth. For mange nordmenn så er det kanskje ukjente navn, men dette er stjerner som spiller innebandy og velger å ha en jobb ved siden av. Ikke omvendt som de fleste andre har.

SSL

Disse to klubbene har de siste årene også vært toneangivende i SSL. Siden serien skiftet navn til SSL har følgende klubber vunnet Superligan:
2008 – Warbergs IC 85, 2009 – AIK, 2010 – Storvreta IBK, 2011 – Storvreta IBK, 2012 – Storvreta IBK, 2013 – IBF Falun, 2014 – IBF Falun, 2015 – IBF Falun, 2016 – Storvreta IBK, 2017 – IBF Falun, 2018 – Storvreta IBK.

Arena kapasitet

Man ser størrelsen av klubber på flere områder som publikumssnitt og anlegg for publiukum. Men det er en ting de ikke er best på. Her er de grundig slått av en klubb som en ikke forbinder med toppen, men som er kjent for det norske innebandypublikummet. Grunn? Fordi Tommy Midtsveen hadde en sesong der samt at Niklas Pålsson er trener for de kommende 2 sesongene. Helsingborg arena tar hele 4700 mennesker. De neste plassene Storvreta/ Sirius IFU Arena 2880 og Falun Jalas Arena 2700. Vi har langt igjen i Norge.

SM – Finalen i Globen

Det blir en innebandyfest av de sjeldne siste helgen i April. Lørdag 27 april braker de to storhetene sammen. Kom og se hvor stor sporten vår virkelig er. Dette er en fest der de bruker sin tid og krefter for å virkelig vise frem klubber, innebandymerker og å lage fest. Hver grei, kom til Stockholm, kom å se hva jeg prater om. Vi kan gjøre dette i Norge også. Viljen må være å skape et varemerke. VÅRT VAREMERKE:

Annonser følger

Unihoc Titan – next generation sticks

Zone Blackest

Foto: Event-bilder.se

← Pressekonferanse SM-Finaler (Cosmos – Quality Hotel Globen) Classic dominerer i Finland →