Dette er virkelig dagen….

Mange av oss har spilt innebandy i snart 30 år. Vi har sett, lært og opplevd mye. For meg er dette starten på en ny tidsregning. Vi har alle lært hva som skjedde før år NULL i jordas tidsberegning. Vel alt som har foregått før 17.september 2021 er pre floorball. Dagen idag er null og en ny tidsberegning starter fra imorgen. Nå blir det kanskje ikke flaut å si at en spiller innebandy, det er noe norges befolkning kan se på TV.Kampene som spilles

Tunet vs Sveiva kvinner. Under Tobias Härnlund sin ledelse har ungjentene vokst og de har fått erfaring. De siste års regjerende mestere skal vinne denne kampen. Det må de for å få en god start.

Tunet vs Sveiva herrer. Tunet begynte med 3 hardkjempende poeng, tirsdagskampen ble utsatt og de vil gjerne vinne denne kampen mot Sveiva. Det blir Mossin vs Bjerknes. Sveiva på sin side har begynt forberedelsene litt sent, men har fått inn en håndfull matchvinnere. Begynte med 3 poeng mot et hardtkjempende Harstad. Mot Greåker på onsdag så startet de med å ligge under med 2 etter 4 minutter og kom aldri helt tilbake i kampen. Sveiva har hatt godt tak på Tunet i høyenhallen, men dette er litt annerledes. Alt annet enn Tunet seier er en overraskelse, men Sveiva er seige.

TV2 er på plass

TV 2 vil filme Tunet og Sveiva i Apalløkka, både i eliteserien for menn og kvinner fredag kveld. Kanalen uttaler seg at de gleder seg til seriestart og få vise frem idretten vår. Tv2 skal sende sesongåpningen, VM for begge kjønn samt NM finalene denne sesongen. Det blir morro å se hvordan kommenteringen blir med to ikke ukjente personligheter som Steffen Hansen (hockey) og Magnus Skjulstad (J19 landslagssjef innebandy), i tillegg skal Synnøve Malt lede fra indre bane, med intervjuer etc, før, under og etter serieåpningen. Dette blir kult.

Vil du bestille billetter etc gjør det på denne siden

Det er TV 2 sportens samarbeidspartner NEP som skal produsere sendingene, som starter fredag klokken 17.45 på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play.

Vil du se den så kan du se den her TV 2 Play

← Tunet vant komfortabelt til slutt Eliteserien Herrer – en dark horse og mye usikkerhet →