Det Norske dame landslaget spiller Polish Open

(på bildet Andrea Tandberg og Hanne Winther)

Det Norske dame landslaget (eller de som er godt nok trent i følge Paddan) spiller i helgen Polish open og vi har vært veldig heldige som fått følge med litt bak kulissene. Følg med på VMG for å lære kjenne landslaget litt bedre fremover.

Ikke bare var de heldige som fikk lov å bli med på landslagstur for når de skulle sjekke inn på hotellet viste det seg at dem skulle ha bryllup og alle ble flyttet til et 4 stjernes hotell i stedet.

For noen går de vist bedre enn andre da de scorer sitt første landslags mål og får det beste hotellrummet.

po2

De har nå spilt sin første kamp og den vant de med 4-3 mot Tyskland så stemningen er på topp får vi høre. Maten skal vist være utover de vanlige (virker som om forbundet spart penger her før i tiden) og alle koser seg veldig. Ellers så har det ikke skjedd alt for mye i dag og det blir mye avslapping på rommet eller powerwalks til butikken der det kjøpes litt for mye sjokolade og litt for lite pasta salat.

I kveld legges det ingen planer utenom avslapping da det kommet klare ordre fra ledelsen om at alle skal være klare for tur kl 07:15 i morgen. For en normann er vel ikke dette en utfordring i mine øyne, er nesten overasket over at den ikke er lagt tidligere.

← Bli med og opplev Norges start i Polen Tunet slog Fredrikstad. →