Det er lørdag og tre ”lokaloppgjør” i dameinnebandyn

BMIL – Tunet

Ikke for å være tøff i trynet eller noe, men dette skal ikke være en kamp som kan ende noe annerledes enn med borteseier. BMIL tapte sist hjemme mot Sagene, VMG tippet 1-6 og det ble 1-7. Vi føler at vi vet hvordan det slutter. Det blir tungt for BMIL som hele tiden må slå underifra og Tunet som spilt bra innebandy det siste kan egentlig bare ri videre på denne bølgen.

VMG tipper 1-8

Gjelleråsen – Sveiva

GIF var nærme sist mot Grei og tapte med bare et mål. Det var en kamp de fleste trodde Grei skulle ta lett men GIF-jentene viste styrke sammen og gjorde det veldig bra. Vi tror nok at Sveiva blir et par nummer for store dessverre.

VMG tipper 2-10

Sagene – Grei

Sist kamp mellom de begge lagene endte 7-6 i favør Grei. Dette var på parketten i Apalløkka. Nå er det Bjølsen som er banen det skal spilles på og det er både annerledes dekke og banen er mindre. Det gir nok en liten fordel til Sagene som er vandt til dette. Grei gjorde ikke sin beste kamp forrige helg mot GIF men kanskje har de kommet på rett spor nå? Sagene vil nok ha revansje og kommer ikke til å gi seg lett. Tror dette blir helgens mest spennende kamp om du som publikum skal velge noen.

VMG tipper 7-6

← Sandnes taper sin første hjemmekamp for året Mange spennende oppgjør i Eliteserien for herrer →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.