Det blir en reprise av fjolårets finale

Ikke mange trodde vel at vi skulle få en reprise av fjolårets finale når sluttspillet startet. Greåker sleit jo allerede i kvarten mot Sveiva og noen lag så sterkere ut enn andre. Tunet vant serien overlegent og fikk velge motstander i semifinalen..

Likevel er det ingen av semifinale som trengte å spilles i 5 runder. Greåker vinner de tre siste kampene med 1 mål mer i hver kamp. Det er meget sterkt må jeg si og rutinen de har i laget lyser igjennom. Tunet er et meget bra lag men dette viser at pressen blir for stor på de litt uerfarne guttene. Tunet har startet på noe bra og nå blir det jo også europaspill til høsten noe som helt sikkert sterker dem enda mer. Er helt sikker på at de kommer tilbake. Greåker, må si dem stadig overrasker. Både negativt og positivt! Særlig positivt nå, det er ikke mange lag som hadde klart å slå Tunet i 3 kamper av 4:e. Når blir det enda en NM finale. I serien ble det straffer begge gangene mellom dem og Slevik så dette kan nok bli en neglebiter for oss som må sitte på siden.

IKA – Slevik kamp 4:e skulle jo bli en hjemmeseier og vi skulle jo få se den 5.e og avgjørende kampen i dag… Sånn ble det ikke dessverre. Slevik var best i to perioder og det gjør at dem også vinner. Det holder ikke å bare spille sin beste innebandy i 3:e periode som IKA gjort i 3 av 4 kamper. Man må jobbe gjennom hele kampen for å nå de mål man satt! Selv om IKA viser at de er gode og kan slå landets beste lag så når man dessverre ikke helt frem. Det er klart at IKA klarte å ryste Slevik, det kunne man se på dem. Det ble to tap med kun et mål og et med 2. IKA vant sin kamp med 3 kasser så molforkejllen ble bare -1. Det sier jo egentlig alt, kampene igjennom har vært jevne og bra. Begge lagene har slitt med skader og sykdom. Slevik fikk hentet inn en gammel kjenning på bekken som scoret to meget viktige PP mål. Tenker på Iver Iversen. IKA sto uten sin Kaptein, Mattsson og A.Andersson i første kampen. I de andre forsvant også M. Andersson som pådratt seg lungebettenelse og da ikke skal utsette seg for fysisk aktivitet. Både Dahl og Rognsjord spilte med skader og det gjør dessverre noe med et lag. De to siste kampene spilte Ager med feber og forkjølelse… Uten skader og sykdom kunne det gått bedre men det viser også bredden i laget når man kan spille såpass jevne kamper uten bra spillere som ellers spilt alle kamper. IKA har vist at de når er med i toppen og der har de tenkt å bli. Kan si allerede nå at omtrent hele laget har skrevet på nye kontrakter og det er spennende spillere på vei inn. Til neste år blir IKA et lag å regne med. Slevik gjør som vanlig jobben sin og er best når det gjelder. Omtrent alle i laget har vel 4 NM gull så rutinen er virkelig på plass. De har hatt en tøff sesong med mye skader og vant før første gang på lenge ikke serien men likevel står dem nå her i enda en NM finale. Det er bare å gratulere. Regner med at dem fyller på med 3 nye svensker til neste år så dem vil nok ligge i toppen neste år dem også.

Nå er det 10 dager igjen til finale og vi i VMG gleder oss veldig. Det blir både POD og andre ting de kommende ukene her nå. Årets VMG rekke skal utses og vi kårer årets beste spiller. Bare å følge med videre så ses vi i Ekeberghallen

← Svenskest i Tunet svarer på 20:e kjappe Enda en landslagsspiller byr på 20:e kjappe →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.