Den utsatte toppkampen spilles i kveld

Den utsatte kampen mellom Greåker og Slevik skal nå endelig spilles. Vi kan enten få en trio i topp med 30 poeng hver etter det at halve serien er spilt, en som leder med tre, to eller et poeng etter denne kampen. Ved uavgjort og Svelvik seier på straffer (noe som er usannsynelig da dem aldri vinner på straffer) vil Greåker ha 31, Sveiva 30 og Slevik 29.

Men alt dette ser dere jo i tabellen, det jeg vi poengtere er jo hvor utrolig jevnt det er i toppen og hvor sinnsykt viktig det er å vinne denne kampen for begge lag. En eventuell luke ned til Slevik med 6 poeng etter 11 kamper er det nok ingen som takker nei til. Men tilbake til selve kampen. Lagene i mellom har spilt jevnt mot hverandre nesten hver gang de siste årene og det er et derby med mye følelser. Slevik har vel vært favoritter i alle møtene omtrent men nå står det på odds sidene (coolbet) at dem vurderes helt likt på 2.15.

Personlig ser jeg på Greåker som favoritter da dem har prestert velig bra både mot Sveiva og Tunet som Slevik sliet litt mot. Nå kanskje man også har fått tilbake Nordh som satte kniven i foten på seg selv for noen uker siden. Begge lag har hatt muligheten til gode treningsøkter her nå under pausen så jeg tror vi får en kamp som spilles i et meget høyt og publikums vennelig tempo. Det kommer til å smelle i alle dueller og det blir supertøft denne kvelden. Jeg gleder meg. VMG tipper 8-5

← Tre kamper for damene denne helgen Sharks kjøper Tjekkisk →

18 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.