Den andre av årets to vinger ble Ole Mossin

Ole Mossin har alltid vært en person stått opp for sitt og har de siste årene vært kaptein. Han er den du ser jobber mest og kan oftest ses helt i toppen når de fysiske testene blir tatt på landslaget. Han er kjent internasjonalt for sine gode zorro kunnskaper og er en spiller som liker å vise frem Norge fra sine beste sider.. Dette året ligger han i toppen av poengligaen både i serien og i NM sluttspillet der han var med å tok laget til en 5:e og avgjørende semifinale før det tok slutt. Ole ble stemt frem foran bland annet Ager, Pedersen og Bakke som alle fikk stemmer dette året. Vi tok en kort prat med Ole.

Hva tror du har gjort at folk stemt på deg?
Som følge av at de to rekkekompisene mine er relativt offensive, så antar jeg at jeg er tatt inn for å holde det defensive limet i femmer’n! For øvrig er det mulig at VMG likte serveringen så godt under Podcasten at det er for å belønne dette?

Har du noen tips til de yngre spillerne om hvordan man når opp til sitt nivå?
Jeg har tro på at «øvelse gjør mester». Hvis du trener mer på det du er god på, desto bedre spisskvaliteter vil du inneha. Samtidig har jeg veldig tro på at seriøse utøvere vil nå langt i det lange løp, og at det slår talent i alle tilfeller. Innebandykvalitetene er viktig, men det er utrolig viktig å bygge opp ett fysisk godt grunnlag både i, og utenfor sesong.

← # 35 i liveformat. Vi snakker dameinnebandy med Petter, Paolo og Jay En av årets vinger ble Johan Åhlberg →