Den andre av årets to backer ble Per Christian Brath

Pekka som han kalles i folk munn har lenge vært en kjent spiller i miljøet. Av forskjellige årsaker har han ikke spilt så mye innebandy de siste årene men denne sesongen bestemte han seg for å satse sammen med mange andre i Elva. Det viser nå at folk fått med seg dette for han fikk overlegent flest stemmer. Med sin fart og sitt fantastiske dragskudd setter han frykt i de fleste spillere, den evigunge nå 34 år gamle backen scorer flere mål fra egen banehalvdel enn noen annen i serien. I serien endte han på 16+14 poeng. Om han startet satsningen litt tidligere hadde han vært soleklar på landslaget. Vi spurte ham et par spørsmål:

Hva tror du har gjort at folk stemt på deg?

”Hehe, for å være helt ærlig så tror jeg de har gitt meg stemmer av ren veldedighet. Begynner å jo å bli ordentlig gammal. Straks halvveis til 70, så da skjønner de at jeg trenger litt mental støtte og inspirasjon. Det jeg har skjønt av å bli eldre er at det kan være en fordel å gjøre ting enkelt. Da minimerer jeg feilene og ting ser bedre ut. Jeg vil virkelig benytte anledningen til å takke alle de som står bak, for uten de hadde jeg ikke klart å prestere slik jeg tidvis har gjort i år. Mange navn å takke, så jeg tar alle under samme kam her og sørger for at de får en god klem når vi ses.”

Har du noen tips til de yngre spillerne om hvordan man når opp til sitt nivå?

”Har 3 veldig enkle tips!”

1.Tren målrettet. (vær så 100% tilstede på treninger som mulig, myke mottak, konsentrerte pasninger og sett hvert eneste skudd på keeper)

2. Gjør lagkameratene dine god. Da vil du utvikle deg enormt som spiller.

3. HA DET GØY!!!!

← Årets dommere – men dømmer ikke finalen En av årets to backer ble Thomas Rognlien →