Deadline day wonders

Det blir jobbet iherdig med spillere for mange klubber i topp og bunn. 2 store overraskelser på slutten av vinduet. Den ene er såpass stor at selv spillerne i klubben han gikk til ikke visste om at den kom da de ble konfrontert med informasjonen.

Lucas Garcia Haugen

Playa fra Groruddalen bytter Gøteborg med Særp. Vetta faen om dette dreier seg om annet enn innebandy, for by er det ikke han kommer til.

Det ble mye bråk da overgangen fra Tunet til Partille skulle gjennomføres. Det er derfor litt overraskende at han plutselig dukker opp som en transfer wonder siste dagen i 23-24 sesongen. Den kaninen ble plukket opp av flosshatten så raskt at selv spillere i Greåker ikke visste om den. Her har nok østfold maffian AKA Tommy Kvisvik og hemmelige phillipinske bakmannen AKA David Garcia Haugen gjennomført en affære som vi gjerne skulle ha sett detaljene i. Neida, litt hemmeligheter skal vi nok la disse to herrene få lov til å ha for seg selv. Men det blir spennende å se om Garcia passer inn i den kaldblodige østfold innebandyen som er representert av Kenneth Skistad. Tar det fyr så kan dette være en vulkan av et kjempetreff.

Er det PETRO DOLLARS eller…..!?

Årets signering spør du meg. Janis Rajeckis for en syk spiller. Han var en av kandidatene til årets spiller i 21/22 sesongen. En sesong som ble kronet med første sluttspill for Harstad. En av de største bidragsyterne var Rajeckis. Han har lang international erfaring og kan være tungen på vekta når det gjelder både offensivt og defensivt. Det blir spennende å se hvem som må ut av laget med tanke på at de er en for mye på utenlandsk kvoten. Harstad har helt klart en mulighet til å ta en 4 plass i årets serie. Jeg vet at Anders Thunman Hälldahl gleder seg til å få ordentlig passninger.

Tunet overrasker

Ted Harald (til høyre) har alltid hatt lyst til å være en WANNABE her med Lasse Sundell og Östholm

Det kommer alltid en svinger på slutten av en silly. Denne forventet jeg iallefall ikke. Med tanke på at denne herlige spilleren knapt har trent så, (må puste) så har vi enda en jævla overløper fra IK Akerselva/ Sagene som går til Hotshots. Nå ser denne jævelen ut som en hotshot også. Nicklas Ted DJ BOBO Harald er klar for usj……Tunet. Righter og tidligere NM mester med Sveiva. Hva er det med Sagene – Tunet Connection!? De som ikke akkurat liker hverandre.


← NM-helg for G17 og J17 Narvik satser friskt, men det skjer mye mer… →