Damenes helg i Falun er over

Vi har snakket med Malén og Patric Jonsson

Malén sier følgende etter helgen:

Tynnsuppe eller ei, så har helgen vært en positiv opplevelse for hvert fall meg. Med tanken på to tap mot to middelmode lag i helgen er stemmingen på landslaget topp.. Ære være positiviteten! En kjempe fin gjeng, og ikke minst er viljen til å gjøre det bra i VM der.

  
VM nærmer seg og oppholde i Falun er over for denne gang. Resultatet på kampene var ikke helt som vi ville at det skulle bli, men fikk vi trent på en del ting. Det var full gass på treningene og det er masse positivt å ta med seg fra oppholdet. Mye latter og glede, og en super gjeng med mennesker. Har fått trent magemusklene for å si det sånn… 
Når det kommer til VM er Norge ranket som 5 best, og planen er å holde oss der. 
Kan vel si at vi alltid har vært i toppen av de nest beste lagene. Samtidig som vi vil jage oss oppover, men så blir jo lagene under oss bare bedre og bedre. 

De som er i troppen forsøker jo bare gjøre det beste ut ifra de forutsetningene vi har. Og får vi 5 plass er det en bra prestasjon og plassering for oss. Kremen av kremen skal representere Norge på best mulig måte!

Patric sier dette:

Träningsspelade mycket bra mot Falun i torsdags, två bra träningar där fokus låg på försvarsspel och rörelse i anfallsspelet, passa o ny position.

Det såg väl ok ut, men kunde varit mycket bättre mot Kais ungdom

Fikk også filmen med «daladans» fra landslags treneren  

 
Det går rykter om at laget nå endret oppfatning om sportslig leder i IKA etter at han sto for maten hele helgen

  

← Gjelleråsen – Grei damer denne tirsdagen RIP Tobias Wendelstig →