Damenes beste midtløper i følge VMG, Charlotta Hjort

Motiveringen lyder:
Med kapteinsbindet på armen er hun lagets støttepilar og som de alltid kan føle seg trygge på. Hun er også å regne med offensivt, det ble hele 54 poeng i grunnserien. Hun rydder opp forann eget mål og fører hele sitt lag fremover med bra fart og tøft spill. VMG gratulerer Charlotte Hjort

 

1.  Hvordan føles det å bli sett på som en av eliteseriens beste spillere?

– klart de är en bra känsla, alltid kul å bli utmärkt efter prestation.

2.  Hvorfor tror du at du akkurat du ble stemt frem her?

– Jag har haft en otroligt bra säsong, inte bara individuellt utan också sammen med laget, en pådrivare och är en av de som visar vägen, har fått en roll i laget med otroligt mycket ansvar, en roll jag tror har passat mig väldigt bra.

3.  Har du noen tanker om denne sesongen?

– Jag är väldigt nöjd med årets säsong, men ikke helt 100% ändå, hade velat vinna både serien och nm, men dessvärre räckte vi inte till denna säsongen, men vi bryter ihop och kommer igen starkare nästa år. Med många yngre spelare som aldrig spelat elitserien tycker jag att vi är det laget som spelat och visat upp bäst innebandy. .

4.  Hva ser du for deg til neste år?

– Nästa år är en ny säsong, ny tränare och nya möjligheter. Har nyligen signat ett 4 års kontrakt med Tunet och vill vara en bidragande spelare till det som komma skall, vi har otroligt bra spelare underifrån och jag tror att Tunet kommer vara en ledande klubb inom daminnebandyn i framtiden.

5.  Kan du gi noen tips til alle andre der ute som ønsker å bli en bedre innebandyspiller?

– Att sätta individuella mål, ikke bara långsiktiga. Det handlar om att inte bara bidra med närvaron på träningar, utan viljan att lära och viljan att bli bättre. Du skall gå till träningar med en inställning att du alltid skall ge 110% om de så är en passningsövning, skotträning eller spel. Det är mitt tips och min inställning.

← Årets beste midtløper på herresiden, Thomas Stræte En av årets backer, Thomas Rognlien →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.